Guide - Glidmedel till analsex

Har du lust att experimentera med analsex? Då är det (minst) en sak , du ska ha koll på innan du går igång - nämligen glidmedel.

Anal glidmedel är en nödvändighet när det kommer till analsex för att kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak som den .tex gör i kvinnans slida. Detta innebär att det ska tillföras utifrån.

Det är många fördelar med att använda glidmedel vid analsex, oavsett om det är till anal penetrering eller anal stimulans med en sexleksak:

  1. 1. Det blir enklare att föra in den och behagligare
  2. 2. Upplevelsen blir mer glidande och skön
  3. 3. Glidmedel skyddar den tunna och sensitiva slemhinnan i ändtarmen, så att det är mindre risk för att det blir små sprickor.

Vilket glidmedel ska jag välja till analsex?

När du ska välja ett glidmedel till analsex, så bör du gå efter ett som är drygt och som ev. har en lite tjockare konsistens så att den bevarar glideffekten.

Det finns flera olika glidmedel för analsex, allt efter om du vill använda det med sexleksaker eller om det är till sex med en partner.

Glidmedel till användning med anala sexleksaker

Vill du experimentera med anala sexleksaker så bör du välja ett vattenbaserat analt glidmedel. Sinfuls Anal Glidmedel är vattenbaserat och kan användas med sexleksaker av alla material

Glidmedel till analsex med en partner

Önskar du att experimentera med analsex med din partner kan du med fördel använda ett analt glidmedel som är silikonbaserat.

Då är Pjur Analyse Me Analt Glidmedel ett riktigt bra alternativ.

Du ska dock vara uppmärksam på att silikonbaserade glidmedel inte kan användas med sexleksaker.

Önskar du hjälp med att slappna av ännu mer så kan du med fördel använda ett analt avslappningsspray. T.ex den populära Pjur Analyse Me Anal Avslappningsspray och testvinnaren Pjur Back Door Glide som har en avslappnande effekt.

Behöver ni mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning till hur ni kan få det bästa resultat med era sexleksaker. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Hot (1)
Intimate Earth (1)
pjur (4)
Sinful (2)
Visa alla 8 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se