Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Rosenblad

Planerar du en romantisk och sensuell afton för någon du tycker om? Här hittar du en samling av olika rosenblad, som garanterat kommer att överraska din partner. Det bästa är, att de är återanvändningsbara. Det innebär att du kan strö ut lite extra romantik med hjälp av rosenblad när du än känner för det, utan att behöva gå inom blomsteraffären först. Vill du gå all in och se till att din partner blir alldeles ifrån sig, så ta en titt i vårt stora utbud av produkter till förspel. Vill du göra lite extra av kvällens heta affärer med lite mer än en romantisk förspel, kolla in vårt par sexleksaker i menyn och hitta något som gör det möjligt för doktorn att fortsätta.

Rosenblad - ett romantiskt inslag i ert sexliv

Romantisk afton i sikte

Föreställ dig en riktigt trevlig kväll. Ni har ätit gott, pratat om en massa trevliga ting, druckit ett par glas vin, och du njuter av hur stämningen är renodlat romantisk. Ni tar varandra i hand och går mot sovrummet, där din partner smet in några minuter tidigare, innan hen hämtade dig i vardagsrummet. Dörren står på glänt, så du kan skymta glöden från de tända stearinljusen som står där inne. När dörren öppnas helt ser du att hela sängen är beströdd med vackra rosenblad. Ditt hjärta svämmar över av värme, och du fylls av glädjen över att du har haft turen att hitta en så romantisk och omtänksam partner.

Men… Äkta rosenblad kommer ju att färga av sig på era lakan! Så snart ni börjar slingra er om varandra på sängen, då kommer de en gång snövita sängkläderna snart bli fläckiga, på grund av de fina dekorationerna. Dessutom kan de hamna i alla möjliga springor och klyftor. Inte särskilt tilltalande, eller hur?

Konstgjorda rosenblad förenklar allt

Själva tanken på att rulla runt bland rosenblad är otroligt tilltalande för många, och kanske framför allt för kvinnor. Men det kan som sagt uppstå en hel del problem med fläckar, obehag och dylikt, när den färska sorten används. Det är därför vi hos Sinful säljer konstgjorda varianter, som naturligtvis ser otroligt verkliga ut. Här får du eleganta enskilda rosenblad i naturliga och vackra färger, som du lätt kan sprida ut över sängen. Efteråt är de lika lätta att städa upp igen.

En annan klar fördel med den konstgjorda varianten är att faktiskt kan återanvändas när du väl har samlar ihop dem. Till skillnad från de färska, som har en kort levnadstid, kan de artificiella användas igen och igen och igen. På så vis kan du snabbt sätta lite extra romantisk krydda på en hemmakväll. De kan även användas till att göra enskilda tillfällen eller begivenheter lite mer speciella. Vi vågar nästan lova, att mottagaren kommer uppskatta gesten väldigt mycket.

Rosenblad, och sen då?

Bara rosenblad ger inte så mycket mer än en romantisk touch. Du behöver kanske lite inspiration för att plocka ihop ett komplett kit till en extra romantisk afton? Det hela kanske ska piffas upp med lite sexiga underkläder? Och varför inte lägga till en härlig massageolja, som både kan användas till skön massage och mer intima lekar? Eller ska ni rent av introducera lite leksaker i sovrummet? Ett erotisk brädspel kan t.ex. hjälpa till att locka fram era fräckaste fantasier. Hvis du vil ha litt humor, kan du prøve Clone a Willy og kopiere din penis til sjokoladestykker.

Om du vill ha mer information eller inspiration, angående vad du ska lägga i varukorgen utöver de famösa rosenbladen, då kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. Här sitter ett gäng trevliga människor som gärna ger dig goda råd och vägledning angående det mesta. De kan hjälpa dig att välja rätt produkt till ditt eller era behov, så tveka inte att skicka ett mail på service@sinful.eu, eller ringa på tel. 0410 - 880 213. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful