Massagestavar

Skäm bort din partner med läcker och sensuell massage, genom att använda en av våra massagestavar. En Magic Wand eller liknande massagestav, är perfekt till ett förförande förspel. Börja med en skön kroppsmassage, och låt den övergå i en kittlande intimmassage.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (3)
B Swish (1)
baseks (5)
Bodywand (1)
CalExotics (3)
Cleopatra (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (7)
Europe Magic Wand (1)
FemmeFunn (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
MX Fighter (1)
ohhcean (1)
PalmPower (2)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PMV20 (1)
PowerBullet (1)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Sinful (11)
Svakom (2)
TENGA (3)
VIVE (1)
VUSH (1)
Wand Essentials (1)
You2Toys (2)
Visa alla 65 produkter
Du har sett 48 av 65 produkter
Ladda fler

Massagestav - perfekt til sensuell massage

Vad är en massagestav?

Ömma muskler är för många ett lika välkänt som återkommande problem. Fler och fler människor har stillasittande jobb, och är dessutom inaktiva på sin fritid. Dessutom tenderar vi att sitta dåligt, vilket belastar kroppen på ovana eller rent av felaktiga sätt, vilket leder till smärta och obehag. Men de som utför hård fysisk träning får ju också sin beskärda del, när träningsvärken slår till i efterhand. En massagestav är ett utmärkt sätt att lindra muskelvärk, eftersom den stimulerar musklerna på ett vis som efterliknar traditionell massage. När blodtillförseln ökar går återhämtningen snabbare, men det finns andra fördelar också.

Massagestaven utvecklades från början för att lösa upp muskelspänningar, men som många vet är en massage inte bara avslappnande, utan också stimulerande på många sätt. Vi vet inte säkert vem som först kom på tanken att använda en massagestav i intima områden, men de flesta som har provat det, singlar som par, kan intyga att det leder till fantastiska orgasmer.

Wand massage - marknadens bästa

På den här sidan har vi samlat marknadens bästa och mest populära massagestavar, som alla kan användas till såväl kroppsmassage som intima lekar. De har många namn, men några vanliga är wand massager, massage wand och naturligtvis Magic Wand. Oavsett vad du väljer att kalla den, så är funktionen densamma. Det ska dock medges att det finns skillnad i utformning. Många massagestavar har oerhört kraftiga vibrationer, en del är väldigt små och några är formade som en sten, så du kan behöva prova dig fram till en favorit.

Ska du så välja en dyr eller billig wand massager? Vibrationsmässigt är de rätt likvärdiga, och det är ofta designen och materialet som avgör priset. Märket och var i världen en massagestav har producerats kan också spela in. Hos Sinful har vi dessutom tagit helt egna modeller i flera olika storlekar och intensitetsnivåer, och vi har testat dem noggrant för att se till att kvaliteten ligger i toppklass. Det är viktigt för oss, att våra produkter kan konkurrera med marknadens bästa modeller.

Köp din massage wand hos Sinful

Många går och får regelbunden massage för att lösa upp spänningar i kroppen och avhjälpa muskelsmärta. Det kan dock bli dyrt i längden. Med en massagestav kan du själv bestämma var, när och hur du vill ha massage. För att inte tala om vart på kroppen och hur länge. Om du har en partner kan du dessutom lämna över din massage wand till hen, vilket kan leda till många njutbara och intima stunder tillsammans. Vare sig ni väljer att ha en avkopplande stund på soffan, där målet faktiskt är avslappning och smärtlindring, att använda den till sensuellt förspel, eller som en del av riktigt hela sexlekar, så kan ni njuta av den ihop.

På Sinful.se kan ni dessutom köpa olika typer av tillbehör till er nya sexleksak, vilket ger er ännu fler möjligheter. Vibrationerna från denna typ av massagestavar erbjuder en hel värld av upplevelser, så det är bara att börja utforska. Känner ni er osäkra på något, har frågor om vilken modell ni ska välja eller liknande, då är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se