Batterier Till Sexleksaker

Många elektroniska sexleksaker drivs av batterier, och när de tar slut behövs det naturligtvis nya för att leken ska kunna fortsätta. På den här sidan hittar du batterier till sexleksaker, oavsett om du har köpt en ny produkt där de små kraftkällorna inte ingår eller har använt en befintlig favorit så pass mycket att de har tagit slut. Har du köpt leksaker hos Sinful, då finns batterierna till sexleksakerna här.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Duracell (1)
Hi-Watt (2)
Je Joue (1)
LELO (2)
Lovense (1)
Philips (7)
Rimba (1)
Satisfyer (1)
Screaming O (2)
Sinful (10)
Varta (1)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Womanizer (1)
Visa alla 34 produkter

Batterier till sexleksaker - få inte soppatorsk mitt i leken

Se till att dina elektriska produkter har tillräckligt med kraft

Föreställ dig att batterierna i din favoritprodukt tar slut mitt i leken och att du inte har några extra liggandes - det måste vara höjden av antiklimax! Men denna otrevliga situation är lyckligtvis lätt att undvika, bara du sätter upp ett par enkla grundregler för dig själv. För det första: ha alltid batterier till sexleksaker liggandes någonstans där hemma. De är inte till fjärrkontrollen, får inte stoppas i Wii Remote och om barnen frågar efter nya till sina leksaker, då är de tyvärr slut. För det andra: beställ alltid nya när du tar det näst sista paret i paketet. Då vet du att de alltid finns i din privata gömma.

Men var köper man batterier till sexleksaker? Och hur vet man att de passar till just den produkt man har hemma? Det är få saker som är så frustrerande som att köpa batterier till sexleksaker, bara för att inse att det var fel sort trots allt! Möjligtvis är det mer irriterande att vilja använda sin favoritvibrator, bara för att inse att den är död som en sten. För att inte tala om att få hem ett nytt inköp, packa upp varan och så inse att det inte ingick batterier till den… Med andra ord, se till att alltid ha ett lager hemma, så är dina elektroniska sexleksaker alltid redo att tas i bruk.

Batterier till sexleksaker - vilka passar till mina produkter?

Det finns massor av olika batterier till sexleksaker, så det kan vara lite klurigt att hitta rätt match. Börja med att läsa bruksanvisningen som levererades med din produkt, för där bör det stå vilken sort och hur många du behöver. Skulle det mot förmodan inte stå skriver däri, eller om du likt så många av oss har en tendens att kasta bruksanvisningen fortare än kvickt, då kan du leta upp produkten här i vår webbutik. När du klickar in på produktens detaljer kan du läsa hur många batterier av vilken sort som din sexleksak behöver för att tillfredsställa dig. Det är betydligt lättare än att försöka gissa dig fram.

När du så har tagit reda på vilka batterier till sexleksaker du behöver, då kan du återvända till den här sidan och scrolla dig neråt i utbudet tills du hittar rätt sort, alternativt söka efter dem i webbsidans sökfält. Skriv bara in batteritypen (t.ex. AAA eller CR2032) och tryck på det alternativ som dyker upp. Då kommer du direkt till produktsidan och sparar både tid och tryck, för vi vill alltid att det ska vara så enkelt som möjligt att handla hos oss.

Batteridrivna eller uppladdningsbara produkter?

När du ska köpa nya elektroniska sexleksaker nästa gång kan det vara värt att överväga om du vill ha en batteridriven eller en uppladdningsbar modell. Med uppladdningsbara leksaker behöver du inte tänka på att hela tiden köpa nya batterier till sexleksaker, vilket är bra för både miljön och din plånbok. Fördelen med en batteridriven modell är att du inte behöver vänta på att den laddas upp, utan du kan bara sätta i nya batterier när de tar slut - förutsatt att du har kommit ihåg att köpa dem förstås. 

Det finns alltså fördelar och nackdelar med båda sorterna, och i slutändan är det bara du som kan avgöra vilken lösning som passar dig bäst. Har du hittat en batteridriven produkt som du gärna vill köpa, tänk då på kontrollera om det ingår batterier till sexleksaken. Gör det inte det så se till att lägga ett (eller ett par) paket av rätt batterisort i varukorgen också, så att du inte behöver beställa dem i efterhand. Och om du har en laddningsbar favorit där hemma, men inte kan hitta laddaren, då kan du hitta extraladdare till flera av våra mest populära produkter på den här sidan också.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se