Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Förvaring till sexleksaker

Förvaring av sexleksaker är kanske inte det första du tänker på när du köper en ny sexleksak, men det kan vara en bra sak att ha i åtanke. För hur lång levnadstiden blir för din sexleksak beror helt på hur du förvarar den, samtidigt som smart förvaring förhindrar oönskad uppmärksamhet från familjemedlemmar eller andra du bor med. Våra förvaringsprodukter kan användas för flera olika sexleksaker som du köpt i webbutiken.

Förvaring till sexleksaker - ta hand om dina dyrbara ägodelar

Förvaring till sexleksaker förlänger hållbarheten

Säker förvaring av sexleksaker är ett lätt och effektivt sätt att förlänga produktens hållbarhet. Här på sidan hittar du ett urval av stiliga och diskreta alternativ till förvaring av sexleksaker i olika storlekar. Tänk på att mäta din produkt först så du vet vilken storlek på förvaringspåse, låda eller liknande som bäst lämpar sig för att skydda din lilla skatt.

Vissa sexleksaker kan tåla att ligga löst i nattduksbordet, medan andra är känsligare för stötar och slag, och kan därför ta skada om man inte är försiktig. Blanka leksaker kan få skador som till exempel bucklor, repor och missfärgning. Vissa material kan dessutom reagera på kontakt med andra material, vilket i värsta fall kan resultera i att materialets egenskaper försämras.

Utifrån ett hållbarhetsperspektiv rekommenderar vi därför att du förvarar dina erotiska leksaker i separata påsar eller askar. Helst bör du använda förvaringsprodukter av hög kvalitet som ger rätt och riktigt skydd och som även är gjorda av starkt och allergivänligt material, som till exempel satin. Därför kan du här på sidan hitta riktigt fin förvaring till sexleksaker av absolut högsta kvalitet.

Håll din hemlighet gömd för omvärlden

Förvaring till sexleksaker skyddar inte bara dina dyrbara ägodelar från fysiska skador, utan håller dem också dolda från nyfikna blickar som du inte vill ska få reda på vad du gör när du är ensam i sängen. För många är sexleksaker nämligen något riktigt intimt och privat, och oftast något man bara vill dela med sig av till väl utvalda individer.

Och även om det inte är något fel med att använda vuxenleksaker, så kan det ändå kännas lite pinsamt när familjemedlemmar vid middagsbordet berättar om det intressanta fynd de hittade i skåpet.

Vårt urval av förvaring till sexleksaker inkluderar neutrala och diskreta alternativ som inte låter en ana vad som finns inuti vid första ögonkastet. De är så anonyma att man lika gärna kunde använda dem till att förvara en hårtork eller rakapparat i. Och även om du skulle glömma påsen eller asken med din favorit i när du är på besök hos någon, så kommer de nog inte upptäcka den (och även om de skulle göra det och öppna påsen eller asken, kommer de nog inte våga att nämna det).

Alltid redo för användning

Tänk på att alltid rengöra och torka av dina intimprodukter noga efter användning, innan du lägger tillbaka dem i förvaringspåsar eller lådan du har dem i. Gör du det kommer de alltid vara redo för nästa användning, oavsett när du är sugen på fler lekar. Med förvaring till sexleksaker kan du dessutom vara säker på att produkten förblir i tipp topp skick, och du slipper bli besviken när du med glädje tar fram dildo eller vibrator, bara för att se att den inte är som den var sist du använde den. Om du äger en produkt med många tillbehör, då är det också extra viktigt att hålla de olika delarna samlade, så du inte behöver leta efter dem varje gång de ska användas.

Förvaring till sexleksaker är också bra att ha på resan. Om man planerar att ta med sig intima vuxenprodukter när man är ute på resa, eller bara tar en tur utanför hemmet, då kan det vara en bra idé att investera i en produkt med något för av låsmekanism, så att asken eller påsen inte kan öppnas av andra. Dessutom slipper man att bli generad när man går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen, öppna resväskan för att ta ut hygienartiklar och… “Åh nej, sexleksaken ligger helt synlig för alla att se!”

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful