Sinful Triple Butt Plug

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Triple Butt Plug 1
 • Sinful Triple Butt Plug 2
 • Sinful Triple Butt Plug 3
 • Sinful Triple Butt Plug 4

Sinful Triple Butt Plug

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vil du ha intensiv och upphetsande anal stimulering, prova då Sinful Triple Butt Plug.

  Den svängda analpluggen känns mycket stimulerande när den förs in och ut från anus, vilket ger dig intensiv njutning och förstärker ditt klimax. Använd den till fräck sololek eller dela glädjen med din partner.

  Pluggen är tillverkad i medicinskt silikon med en mjuk överdel. Den har en avrundad spets som gör pluggen lätt att föra in. Den har en sugpropp som ger dig möjligheten att använda händerna till andra fräcka saker under leken. Sugproppen fungerar dessutom som en stopper.

  Triple Butt Plug är 16 cm lång, varav 13,8 cm kan föras in. Den har en diameter på 3,7 cm på det bredaste stället. Storleken gör den passande för dig som redan har erfarenhet med anal stimulering.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  LÄNGD: 16 cm (13,8 cm kan föras in).
  BREDD: 3,7 cm (bredaste stället).
  VIKT: Ca. 170 g.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Mycket skön utformning! Mycket skönt material, lätt att rengöra och utformningen på den gör den väldigt skön att använda. Kanske inte något för nybörjaren men för de som är något mer vana kan jag absolut rekommendera denna härliga sak för både män och kvinnor!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Fantastisk Skönt material och skönt känsla vid användning
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Stor och skön Denna har tagit en stund att bemästra, tyckte den var för stor i början men efter några gånger känns den perfekt, fyller verkligen upp och sitter där den ska.
  Luktar inte och lätt att göra rent, klar favorit
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Vår favorit Den här pluggen har blivit vår absoluta favorit. Den är skön för oss båda, hon älskar storleken och jag känslan. Dessutom är den lätt att rengöra till skillnad från andra silikonpluggar som stinker trots rengöring.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Plug Fick denna plug intryckt i mig av min kvinna under en avsugning, vilket kändes sjukt härligt. Den är lagom stor och perfekt hård. Tog henne efter det i missionären tills vi båda kom. Sitter bra utan risk att glida ur under leken.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Lyxplugg Mycket prisvärd plugg om man vill ge sin bakdel lite extra kärlek. Längden gör att den kan användas lite som en dildo. Stark sugkopp undertill, och en väldigt slät yta.
  Jag är väldigt nöjd med köpet!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Underbar Mycket nöjd med denna, aningen stor för nybörjare kan jag tänka mig.
  Materialet är och känns jättebra, len yta och stadig i övrigt.
  Enda minus är att innre kulan är lite svår att nå om den är monterad på en plan yta, avståndet mellan kulan och sugproppen kunde varit aningen längre.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Pluggen för duschen Denna produkt har ett väldigt härligt och lent material. Den är rätt styv vilket gör den enkel att föra in och att man enkelt kan pricka av alla härliga punkter där bak.

  De tre stegen stimulerar ens baköppning intensivt vid in- och utrörelser. Den perfekta längden ger en härlig djup fyllnadskänsla.

  Denna produkt är ens bästa vän i duschen. Med sugkoppen kan man enkelt sätta fast den stadigt på kakelväggen för spännande och intensiva lekar själv eller med en partner.

  Rekommenderar denna produkt till de som är lite mer erfarna med baklekar och vill ha en djup, stimulerande kittlade upplevelse i duschen.
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Triple Butt Plug

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.