Willie City Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Willie City Lover Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm 1
 • Willie City Lover Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm 2
 • Willie City Lover Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm 4
 • Willie City Lover Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm 5
 • Willie City Lover Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm 6

Willie City Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du vill ha en dildo som påminner om den äkta varan, då är den här fräckisen från Willie City definitivt något för dig.

  Dildon är dekorerad med massor av verklighetstrogna detaljer, såsom framträdande ådror, ett markerat ollon och pungkulor med realistisk struktur.

  Detaljerna bidrar till ökad stimulering, eftersom du kan känna av alla förhöjningarna när dildon förs in och ut. Dildons material ser till att du får en potent och stabil dildo med hård kärna, samtidigt som den är mjuk och behaglig på utsidan. Den påminner lite om de fräcka vänner du möter i verkligheten.

  Storleken på denna realistiska dildo ligger också nära det du kan stöta på i verkliga livet. Den är totalt 19,5 cm lång, varav 14 cm kan föras in. Diametern ligger på 4,1 cm och är således förhållandevis blygsam, men kan fortfarande fylla dig ordentligt. 

  I botten av dildon hittar du en kraftig sugpropp, som gör den idealisk till handsfree lekar övarallt i hemmet. Fäst den exempelvis på en stol med slät yta och rid sedan iväg på orgasmiska äventyr.

  Detaljer

  MATERIAL: Tvålags-PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 19,5 cm, varav 14 cm kan föras in.
  DIAMETER: 4,1 cm.
  HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Willie City Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.