Aneros PERIDISE Anal Stimulator Nybörjare 2-pack

Klicka på en bild för att förstora den

Aneros PERIDISE Anal Stimulator Nybörjare 2-pack

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

469,00 kr

Produktbeskrivning

Aneros Peridise Anal Stimulator för nybörjare är det perfekta set för dig som vill uppnå ännu större orgasm potential genom att styrka din bäckenbotten. Peridise Anal Stimulator för nybörjare består av två analstimulatorer som har olika storlekar och vikt. På så sätt kan du gradvist utmana din bäckenbottenmuskulatur mer i takt med att musklerna styrkas. Båda stimulatorer i Peridise Nybörjar setet har en lätt böjd form som ger mild och handfri stimulation därbak när du växelvis spänner bäckenbottenmusklerna och slappnar av.

Vilken av de två anal stimulatorer du ska välja beror på hur starka dina muskler är. Om det är första gången du provar knipövningar med ett redskap kan du med fördel använda den stora stimulator. Även om den väger mer än den lilla gör storleken den lättare för kroppen att hålla på plats och därmed är det lättare att träna med den. Den mer fylliga designen gör det samtidigt lättare för dig att känna vad som händer i din bäckenbotten när du tränar och det kan speciellt vara en hjälp när du börjar med bäckenbottenträning så du ser till att du tränar korrekt. Om dina muskler däremot redan är starka kan du med fördel träna med den lilla stimulatorn som är svårare för kroppen att hålla på plats och därmed mer utmanande för muskulaturen. 

Så här använder du Aneros Peridise Anal Stimulator Nybörjare:

Hitta den anal stimulatorn som passar dig bäst och för upp den i anus. Försök att klämma kring stimulatorn med din anala muskulatur och slappna av efteråt. Repetera övningen i ett par minuter ett par gånger i veckan och öka eventuellt antalet gånger senare om det känns naturligt för din kropp.

Obs! Peridise bör alltid användas tillsammans med ett bra glidmedel då glidmedlet kommer att se till att stimulatorn kan glida fritt. Glidmedel gör dessutom Peridise mer behaglig att föra upp då kroppen inte producerar naturliga glidmedel därbak.

Peridise är en unisex produkt och kan därför användas av både kvinnor och män.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 10,4 cm.
DIAMETER: Den lilla stimulatorn har en diameter från 7 mm - 17 mm; Den stora stimulatorn har en diameter från 9 mm - 21 mm.
VIKT: Den stora stimulatorn väger 18 g, den lilla stimulatorn väger 13 g.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Mindre än väntat, men trots det ett värt köp. Storleken var mindre än väntat. Det är en speciellt upplevelse som förtjänar ett flertal försök innan man greppar tekniken. Den är lättare att lära sig att använda än de vanliga Aneros modellerna, men kräver liksom den att man ger den flera försök om man inte använt liknande produkter tidigare. När man väl hittat tekniken sitter det i ryggmärgen och det tar inte många minuter innan man är där. Tror främst att man se detta som ett hjälpmedel för att hitta tekniken att använda de traditionella Aneros modellerna, snarare än att förvänta sig samma resultat från dessa.
Den mindre storleken är den svåraste då musklerna tar tag i den "minst", medan den största är lättare.
5 4 1

Du recenserar: Aneros PERIDISE Anal Stimulator Nybörjare 2-pack

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: