Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator 1
 • Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator 2
 • Aneros VICE 2 Fjernbetjent Prostata Stimulator Pack 90

Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

  Produktbeskrivning

  Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator är en uppgraderad version av en tidigare prisvinnaren Aneros Vice.

  Märket Aneros är känt för sin karaktäristiska anatomiskt anpassade design, och VICE 2 är inget undantag. Du får en stimulator som med sina mjuka former ser till att både prostatan, mellangården och den känsliga Kundalini-punkten får sin beskärda del av den ultimat stimulationen.

  Utöver den genomtänkta designen har VICE 2 inte bara en, utan två kraftiga motorer, och 18 olika vibrationsinställningar som du kan njuta av i 4 intensiteter. Det ger dig hela 72 kombinationsmöjligheter, så att du verkligen kan skräddarsy upplevelsen.

  Övers på fjärrkontrollen hittar du den såkallade Joy-knappen, som intensifierar vibrationerna oavsett vilken nivå eller inställning du använder dig av. Håll Joy-knappen intryckt när du närmar dig klimax, för att få en extra explosiv avslutning.

  Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator har en sammetslen yta av silikon. Både stimulatorn och fjärrkontrollen laddas via den inkluderade USB-kabeln.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 13 cm, varav 10,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 3,1 cm.
  VIBRATIONER: 18 mönster i vardera 4 intensiteter ger 72 kombinationer.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel ingår).
  ANVÄNDNINGSTID: 90 min (stimulator) och 50 timmar (fjärrkontroll).
  LADDNINGSTID: 120 min (stimulator) och 90 min (fjärrkontroll).
  LJUDNIVÅ: Max 55 dB.
  RÄDDVIDD: Upp till 7,6 meter.
  STÄNKTÅLIG: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Användarvänlig
  Underbara vibrationer, men det krävdes lite träning för att hitta rätt! Jag har bara haft en dildo med sugkopp och en ”C”-formad vibrator (där den vibrerande delen var utanför kroppen), så det var en ny upplevelse att känna vibrationer både i öppningen och på prostatan. Men de första försöken blev faktiskt inte så lyckade; först när jag slutade smeka mig själv, slappnade av, och koncentrerade mig på hur de olika vibrationsmönstren kändes, så började det bli riktigt skönt!
  Ett råd om du är ovan vid analsexleksaker: det finns en tumregel som säger att det måste ta 15 sekunder att få in den grövsta delen, det tar nämligen så långtid att få de icke viljestyrda musklerna i analen att slappna av och ta emot en så pass grov leksak. Och givetvis, använd mycket glidmedel; ta gärna lite extra för varje försök du gör att stoppa in den!
  5 5 1

  Du recenserar: Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.