Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Analvibrator

En analvibrator erbjuder ännu mer njutning när ni experimenterar med anal stimulering. Använd den under både onani, samlag och förspel. Se vårt stora utbud av analvibratorer nedan.

En analvibrator kombinerar det bästa av två världar

Glöm inte bort analvibratorn

Det är ingen hemlighet att vibrationer, oavsett om de kommer från en analvibrator eller en borr, påverkar kroppen. Redan för 100-150 år sedan användes vibrationsterapi för att behandla smärta och nervsjukdomar, både i Europa och i USA. En del menar att orgasmterapi också förekom under 1800-talets senare hälft, men därom tvistar de lärde. Att vibrationer har en kroppslig påverkan kan t.ex. också ses i att Arbetsmiljöverket har strikta regler för hur mycket vibrationer olika yrkesmän får utsättas för, så de är knappast ofarliga.

Men rätt använda kan vibrationer vara också alldeles, alldeles underbara. Det finns en anledning till att nästan varannan svensk i åldern 20-45 år äger en vibrator. Vare sig den används invändigt eller för yttre stimulering av klitoris, bröstvårtor, penis och pung, så kan vibrationerna locka fram de mest fantastiska klimax. De flesta tänker att invändig stimulering enbart innebär vaginala lekar, men då bortser man helt från analvibratorer, vilket är både synd och skam.

Vibrerande analplugg: varför ska man ha det?

En analvibrator är helt enkelt en vibrerande analplugg. Buttplugs och andra analleksaker är väldigt populära bland dem som upptäckt att analen, med sina tusentals nerver, faktiskt är väldigt trevlig att stimulera. Om ni gillar vibrationer och analstimulering, varför inte testa att kombinera dem? En liten analvibrator kan rent faktiskt vara en bra introduktion till anala lekar, eftersom vibrationerna kan ha en avslappnande effekt på musklerna. Det gör det lättare att föra in leksaken, och låter er utforska nya områden på ett mer bekvämt sätt.

Det ska dock poängteras att inte alla analvibratorer är formade som traditionella vibrerande buttplugs. Det finns både prostataleksaker och analdildos med vibrationsfunktioner, liksom vibrerande analkulor. En del produkter är lite större, andra är relativt små. Några har fjärrkontroll, medan andra kontrolleras med knappar direkt på produkten eller via en app på telefonen. Och just eftersom de vibrerar kan denna typ av sexleksaker bidra till helt nya typer av anala upplevelser.

Vilken vibrerande buttplug ska jag köpa?

Som ni säkert har förstått finns det alltså en uppsjö av olika analvibratorer att välja mellan. Faktum är att ni förmodligen kan ha otroligt mycket skoj bara genom att sitta ner tillsammans och titta igenom utbudet. Vilka tankar, idéer och fantasier dyker upp när ni ser de olika produkterna? Vad får ni lust att prova, och vad resulterar mest i gapskratt och tankar som ‘varför skulle man vilja göra det’? När ni har hittat en vibrerande analplugg eller annan typ av analvibrator som ni båda tycker om (eller varför inte av varsin?), då är det bara att klicka på köp…

Om ni känner er osäkra på något, har svårt att förstå vad som skiljer två produkter åt, eller har några andra frågor, då är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst. Med sin stora kunskap kring produkterna och kännedom om marknaden generellt, hjälper de er mer än gärna att hitta rätt vibrerande buttplug, plus ett glidmedel som passar till den. Vi vill ju att ni ska kunna komma igång med era nya lekar så fort som möjligt, så att ni kan njuta ännu mer ihop.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful