Analvibratorer för Män

Här finner du vårt breda utbud av analvibratorer för män. En anal vibrator för män ger stor stimulerande effekt. Många av analvibratorerna ger dig chansen att få din prostata stimulerad, då de har den perfekta böjda formen för att väldigt precist komma åt din P-punkt. Om du redan har provat en vanlig analplug och du nu söker större analstimulation är en analvibrator för män ett bra val. Vi rekommenderar att du börjar med en liten vibrator om du är nybörjare.

Gemensamt för analvibratorerna för män här på Sinful.se är att de alla har en fot också kallat en stoppare som gör leken med dem 100 % säker.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (2)
Alpha-Pro (1)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (5)
Aneros (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (5)
baseks (8)
Bathmate (2)
Booty Sparks (4)
CalExotics (1)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (3)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovense (3)
Malesation (5)
Master Series (6)
Mixed (1)
Nexus (28)
Nexus (2)
NS Novelties (1)
Obaie (3)
OhMiBod (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (15)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Sinful (18)
Sir Richard's Control (2)
Svakom (1)
Tantus (1)
TOYJOY (1)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (3)
Whisperz (1)
XOUXOU (1)
You2Toys (5)
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (13)
Batteridriven (43)
Bejeweled (2)
Fjärrstyrd (69)
Inflatable (5)
Justerbar (1)
Realistic (2)
Reselås (8)
Splashproof (27)
Suction Cup (9)
Thrusting Function (6)
Uppladdningsbar (119)
Värmefunktion (5)
Vattentät (118)
Vibrating (161)
Material
ABS-plast (2)
Aluminium (3)
Borosilicate glass (3)
Glass (3)
PVC (1)
Silikon (148)
TPE (1)
TPR (4)
Visa alla 166 produkter
Du har sett 48 av 166 produkter
Ladda fler

Anal vibrator – Kittlande och njutningsfull analstimulering

Varför ska du köpa en anal vibrator?

Kanske har du redan stiftat bekantskap med analstimulering eller kanske är du helt ny inför denna värld. Oavsett vad, bör du inte gå miste om att äga en anal vibrator. En anal vibrator är en sexleksak som förs in i anus. Till skillnad från en vanlig analplugg kan en anal vibrator, som namnet antyder, vibrera, vilket ger en ännu mer intensiv och kittlande stimulering. Du kan både använda en anal vibrator till fräck sololek, som en del av ett förspel och under sex.

Men vad kan en anal vibrator som andra (anal) sexleksaker inte kan? Till skillnad från vad många tror har män mer än en erogen zon. Det är många män som uteslutande förknippar sexuell njutning med penisen. Det är synd, för den manliga kroppen är täckt av känsliga områden som kan ge intensiv njutning om de blir stimulerade på rätt sätt. En av de mest erogena zonerna finns i anus, och med en anal vibrator kan du genom att stimulera det området få de djupaste och mest kraftfulla orgasmerna någonsin. I och omkring anus sitter flera nerver som är extremt känsliga för beröring. En anal vibrator kittlar både nerverna med beröring, men också med sköna vibrationer, så du får en av de mest upphetsande sexupplevelserna någonsin.

En anal vibrator för varje smak och nivå

Om du är nybörjare kan det kanske låta lite våldsamt med en anal vibrator. Men var inte orolig. Det finns också analvibratorer i mindre storlekar som du kan använda om du tidigare inte har experimenterat med analstimulering. Det finns många olika slags analvibratorer. Några av dem är formade som en analplugg, andra som en dildo och andra har en u-formad design. En anal vibrator med en u-formad design stimulerar också mellangården och träffar dessutom prostatan, vilket kan ge dig ännu mer njutning och extra djupa orgasmer.

Beroende på vilken anal vibrator du väljer får du olika vibrationsmöjligheter. De flesta analvibratorer kan vibrera med olika hastigheter och inställningar. Det ger dig möjlighet till en varierande stimulering som kan anpassas efter dig. Men du kan också få en anal vibrator som pulserar för en äkta och njutningsfull simulering av ett samlag. Om du vill använda din anal vibrator tillsammans med en partner kan vi varmt rekommendera dig att du väljer en med fjärrkontroll. Du kan både hitta de som har en ansluten fjärrkontroll och de som är trådlösa. Gemensamt för båda är att du kan överge dig fullständigt till din partner och låta honom eller henne kittla och stimulera dig med effektiva vibrationer.

Analvibrator eller anal vibrator?

Vi upplever ibland att våra kunder frågar oss: ”Vad är det för skillnad mellan en analvibrator och en anal vibrator?” Det är helt enkelt ingen skillnad. En anal vibrator blir ibland kallad analvibrator men det är precis samma produkt oavsett vilken av dem du beställer. På Sinful.se kan du vara helt säker på att den anal vibrator du beställer är av högsta och bästa kvalitet. Vi tror nämligen att ju bättre kvalitet din sexleksak har, desto bättre blir din sexupplevelse.

Är du osäker på vilken analvibrator eller anal vibrator du ska välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo vid telefonen och bakom skärmen för att vägleda och ge dig råd. Vi har bred kunskap om alla våra produkter och tillsammans kan vi hitta den anal vibrator som passar dig och ditt behov perfekt.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se