B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg produktbild 1
 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg produktbild 2
 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg produktbild 3
 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg produktbild 4
 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg produkt i hand 50
 • B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg bild på förpackningen 100

B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

629,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du drömmer om att experimentera med analstimulering, då är denna Snug Plug 2 Analplugg från B-Vibe ett utmärkt sätt att urforska denna nya, spännande värld.

  Den lekfulla pluggen har en läcker tyngd med 2 invändiga, löst liggande kulor. Kulorna rör sig inne i pluggen i takt med dina egna rörelser, vilket ger den pirrande stimulansen en extra dimension. Njut av den fräcka känslan när du har sex med din partner, eller under fräcka solostunder. Vill du njuta av en extra intensiv och spännande upplevelse, prova att bära pluggen ute i det offentliga.

  Pluggen har en lite tillspetsad form som ser till att den lätt smyger sig in i din analöppning. Den växer sedan ut i en bredare kropp, vilket ger dig en sensuell känsla av att fyllas ut. Från kroppen och ner till basen går en flexibel hals som säkerställer en optimal passform. Den ankarformade basen ser slutligen till att pluggen stannar där den ska, oavsett hur vilda lekarna blir.

  Snug Plug 2 är tillverkad av högkvalitativt silikon, vilket gör det mycket behagligt att föra in pluggen. Du kan dessutom bära den över längre tid, för att njuta av fyllnaden precis hur länge du vill och har lust till.

  Den kan föras in 11 cm och har en diameter på hela 3,6 upphetsande centimetrar. Använd gärna analt glidmedel, eftersom den lite tjockare konsistensen gör det lättare att jobba med.

  Du får en förvaringspåse och en guide till anala lekar på köpet, så att du kan förbereda dig ordentligt och har en naturligt plats att lägga pluggen efter lekens slut.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  FULL LÄNGD: 11,7 cm.
  DIAMETER: 3,6 cm (som bredast).
  VIKT: 115 g.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse och guide till anallek.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: B-Vibe Snug Plug 2 Analplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: