Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 1
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 2
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 3
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 4
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 5
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 6
 • Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare 7

Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du redo att experimentera med lite mer fyllning i dina anala lekar? Då är Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare redo för dig också.

  Dildons realistiska design är inte bara en fröjd för ögat, men också för alla de känsliga nerverna i och kring anus. Dess markerade ådror och fräcka ollon gör upplevelsen extra pirrande.

  Oavsett om du föredrar att leka själv eller med din partner, så är den här dildon en säker och mångsidig vinnare. Dess breda bas fungerar som en naturlig stopper, och kan också användas som sugkopp på de flesta glatta ytor, när du vill leka utan händer.

  Den kan föras in 14 cm, och diametern på 3,3 cm ger en lätt fyllande känsla.

  Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare är framställd av silikon och är fri från ftalater.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 16 cm. varav 14 cm kan föras in.
  DIAMETER: 3,3 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Perfekt liten dildo, hoppas att det kommer en "Large" Precis som den mindre versionen är Slimline Analdildo Medium en liten dildo gjord av ett trevligt silikonmaterial och med en naturtrogen struktur. Personligen är jag även förtjust i den svarta färgen som gör att den passar ihop med många andra silikonleksaker.

  Storleken på dildon gör den perfekt för uppvärmning. Den korta längden och den platta basen gör även att hela dildon kan föras in, vaginalt eller analt, utan skrymmande utvändiga delar. Den är därför väldigt användbar vid dubbelpenetration, med penis eller en annan leksak i den andra öppningen, eller om man vill gå omkring påklädd med dildon införd, utan att den syns.

  Jag rekommenderar att man köper båda storlekarna, så att man kan värma upp successivt. Det som hade gjort samlingen komplett hade varit en "Sminline Large" av samma korta modell men snäppet tjockare, som alltså kan fylla samma funktioner när mottagaren är lite mer uppvärmd!
  5 5 1

  Du recenserar: Baseks Slimline Analdildo Medium för Nybörjare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.