Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nyheter
Copywriter
Uppdaterad:16/10/2023

Befriande fantasier: Dom är min personlighet

Innehållsförteckning

Något som börjar som en dold fantasi kan lätt utvecklas till en del av ens personlighet.

Det som en gång bara vara ren nyfikenhet kan plötsligt bli det man helst vill göra varje dag. Till sist blir det en del av dig. Saker och ting utvecklas över tid, även fantasier.

Så var det också för Christina. Idag är hon Dom (dominant) och har ett 24/7-förhållande* med sin pojkvän som är den undergivne.

*En 24/7-relation innebär att båda parter alltid är i sina roller, t.ex. dom och undergiven i deras dagliga liv och inte bara under speciella tillfällen.

Det har alltid varit en del av mig

När Christina var 18 tog en av hennes bekanta henne under armen och berättade om BDSM. Hon visste redan att det var i den här världen som Christina hörde hemma.

- Plötsligt blev allt begripligt och jag kände att jag blev den version av mig själv som jag hade letat efter hela tiden. Det började i den mycket milda änden, men sen berättade min kusin för mig att det faktiskt fanns en hel värld där jag kunde leva ut den dominanta sidan av mig på ett helt nytt sätt. Och efter det så utvecklades det hela.

Efter att ha experimenterat i flera år bestämde sig Christina för att söka sig till en gemenskap.

Jag hittade hem

Som 25-åring besökte Christina i SMil för första gången.

SMil är en förening för personer som är intresserade av och utövar BDSM, sadomasochism, hård och kinky sex.

- Jag hade utövat olika typer av BDSM tidigare, men jag behövde få veta ännu mer och hitta en miljö som jag kunde vara en del av.

Innan Christina åkte till klubben för första gången var hon nervös och visste inte riktigt vad hon skulle förvänta sig. Men hon blev verkligen positivt överraskad när hon väl var där.

- Det var som om det plötsligt var helt okej att vara mig själv. Jag passade in och alla jag träffade var så trevliga och välkomnande. De ville lära känna mig och hjälpa mig att bli den Dom som jag innerst inne är.

Det har bara gått ett år sedan Christina dök upp på SMil, men hon beskriver det redan som ett andra hem för henne.

- Det är nästan så att det har blivit hela min värld. Jag älskar att vara där. Det finns inga fördomar, ingen ser ner på dig. På SMil fick jag verkligen den kontakt med andra som jag hade saknat. Jag har fått vänner, mentorer och partners genom SMil. Och jag blir hela tiden en ännu bättre Dom, eftersom alla alltid vill lära sig av varandra.

Även om miljön är öppen för alla som är nyfikna på BDSM så finns det fortfarande många fördomar som Christina gärna vill hjälpa till att bryta ner.

- När jag berättade för mina vänner att jag hade blivit en del av SMil, blev hälften av dem inte alls förvånade. De visste redan att jag hade den delen i mig. Den andra delen, å andra sidan, blev oroliga eftersom de hade en skev syn på vad det innebär. De trodde bara att det handlade om tvång och att bli slagen, men det gör det bara om man har kommit överens om det. Det finns så många sätt att vara i en BDSM-relation och man tvingas aldrig till något.

Förhållandet är det viktigaste för Christina, eftersom hon vet att de bästa erfarenheterna kommer från ett starkt förhållande.

Utvecklingen upphör aldrig

Christina har en ödmjuk inställning till att vara Dom. För det handlar inte bara om att vara den som bestämmer. Det finns så många fler nyanser i lekarna mellan en dominant och en undergiven.

- Vi ägnar faktiskt mycket tid åt att prata med varandra. Det är något som jag gör både med min partner och med andra i samma miljö. Det finns alltid något nytt att lära sig, blinda fläckar och inte minst att utvecklas vilket jag verkligen fokuserar på.

Christina och hennes pojkvän har känt varandra i ett år och pratar fortfarande mycket om ramar, regler och gränser.

- Även om vi känner varandra väl är vår relation också föränderlig. Trots allt är det vad alla relationer handlar om. Men i en Dom/Sub-relation är det extra viktigt att kunna kommunicera. För även om min pojkvän gillar en sak på söndagen så kan han tycka något annat på onsdagen. Både vårt humör och hur sårbara vi är skiftar ju från dag till dag. Alla har ett ansvar att berätta om hur vi mår, vad vi vill ska hända och vad vi behöver. Och det är något man måste träna på och så måste självförtroendet också vara på topp för att man ska kunna vara riktigt bra på det.

Ett förhållande kräver arbete och ju mer arbete man lägger ner på det, desto bättre blir det.

Erfarenhet av djupa relationer

En Dom/Sub-relation handlar om så mycket mer än att slå eller binda varandra.

- I våra relationer är det viktigaste ett ömsesidigt förtroende och sånt får som man inte gratis. Det kräver mycket arbete. Å andra sidan finns det en enorm vinst när man uppnår det förtroendet eftersom du och din partner då kan utforska nya idéer och saker ni önskar. Och det kan också vara användbart när man vill nå ett större djup i subspace eller domspace. Eller när man vill nå den där tantriska känslan, eftersom vi också involverar psyket i så mycket av det vi gör.

Subspace och domspace är de mentala tillstånd som den dominanta och den undergivne kan uppleva under BDSM-sessioner. Subspace är som om tid och rum står stilla. Och kan bäst beskrivas som ett meditativt tillstånd.

Man gör aldrig något man inte kommit överens om i förväg oavsett hur djup och långvarig Dom/Sub-relation man har.

- Det finns ju ingen som plötsligt börjar slå eller ändrar reglerna som man har kommit överens om. Ett annat sätt som vi skyddar varandra på är att vi till exempel har ett stoppord. Och om vi har lust med något nytt som ingen av oss har provat förut undersöker vi det noggrant och övar tillsammans innan vi använder oss av det. I den typen av situationer är vi jämbördiga och inte förrän vi är redo så förändrar vi maktbalansen och jag blir dom igen. Det finns så mycket kärlek och respekt i det vi gör, eftersom vi alltid vill det bästa för varandra. Även om det verkar som tvärtom om man tittar på det från utsidan.

Ett stoppord är ett ord som man kommer överens om tillsammans och som används för att pausa eller stoppa BDSM-sessionen. Och det gör man innan man börjar. Ett stoppord som är internationellt är "Circus".

Vill du ha fler perspektiv på hur det är att leva ut sina fantasier? Du hittar dem här.

Om du själv vill utforska bondage eller piskor & paddlar vet vi ett riktigt bra ställe var du kan börja.

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful