Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Olika sexleksaker för mänOlika sexleksaker för män
Varumärken
Author
Uppdaterad:24/05/2022

Guide: PDX - Sexleksaker för män

Innehållsförteckning

Onaniprodukter, strokers, penisvibratorer - sexleksaker för män har flera olika namn, fås i massor av olika former och storlekar, och kommer från många olika märken. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på ett de populära varumärkena som specialiserat sig på att producera heta solostunder för män över hela världen.

Är du redo för en komplett genomgången av varumärket PDX? Det är dags att ta reda på vilken typ av produkter de erbjuder, och se om de kanske bara har något för dig.

Vilka är PDX?

PDX är ett varumärke skapat av världens största tillverkare av sexleksaker, nämligen det amerikanska företaget Pipedream. Pipedream har funnits sedan 1973 och är baserade i Chatsworth, Kalifornien - en plats bättre känd som Porn Valley.

PDX tillhandahåller ett brett utbud av sexleksaker för män. Varumärket är indelat i tre olika kategorier, var och en med sina speciella egenskaper och njutningar.

PDX sexleksaker

PDX Elite

PDX Elite omfattar ett stort utbud av fräcka masturbators, som du kan använda för att höja nivån på dina solosessioner både ett och två snäpp. Produkterna i denna serie har vanligtvis en strömlinjeformad och maskulin design.

Här finns både sexleksaker för manuell njutning - vilket betyder att du måste använda dina händer för att dra produkten upp och ner över penis - liksom produkter som levererar motoriserad stimulans. Dessa inkluderar pumpar, penisvibratorer och till och med strokers som stönar och talar fräckt till dig.

Du kan hitta mjuka sleeves, som ser ut och känns som the real deal när det gäller både färg och utseende, eller de som har ett mer neutralt utseende. Det finns vaginala, anala, orala och neutrala öppningar att välja mellan, så chansen är stor att du hittar något som faller just dig i smaken.

PDX Elite

PDX Plus

När det gäller PDX Plus är fokus utan tvekan på verklighetstrogna funktioner och känslor. Onaniprodukterna i detta sortiment har formen av lockande pocket pussies, realistiska rumpor och olika typer av sexdockor, vilket ger dig den mest realistiska upplevelsen som går att få med en sexleksak.

De levande detaljerna och naturtrogna materialen får hela upplevelsen att kännas nästan som att vara samman med en riktig, livs levande partner.

Det finns även produkter i en rad olika hudtoner, vilket gör det ännu lättare att föreställa sig att du har din drömkvinna i sovrummet med dig.

PDX Male

Sexleksakerna i PDX Male-serien är den maskulina motsvarigheten till en klassisk pocket pussy. Här har masturbatorerna - eller strokers, som Pipedream också kallar dem - en tajt analöppning och kommer i antingen en klar eller ljus hudton.

Dessutom erbjuds större produkter, som erotiska avgjutningar av underkroppen. Här finns funktioner som mjuka skinkor, en lockande analöppning och en potent penis att leka med.

Om du gillar att höra din i sovrummet, har serien även produkter med den interaktiva Dirty Talk-funktionen.

PDX Male

Vad kan jag förvänta mig av sexleksaker från PDX?

Sexleksaker är ett mycket personligt företag och helt en fråga om smak och preferenser. Vissa älskar Heinz, för andra måste det vara Hellmans - du vet hur det är. Därmed är det svårt att utlova en vill känsla eller förklara precis hur det känns att använda en viss produkt.

Men om du älskar att prova på olika funktioner, då är PDX ett bra ställe att börja på. Deras sexleksaker har mycket att erbjuda, vilket gör det enkelt att testa olika fantasier utan att behöva bli totalt ruinerad.

Och om du har en förkärlek för finurliga detaljer, kommer produkternas verklighetstrogna funktioner, automatiserade stimulering och många användningsområden förmodligen fånga ditt intresse.

PDX sexleksaker

Topp 5 sexleksaker från PDX

Nu vet du lite mer om märket PDX och de sexleksaker som de har att erbjuda. Därmed är det dags att gräva lite djupare, så här nedanför har vi listat de 5 produkter som Sinfuls kunder köper allra mest. Fortsätt läsa.

Elite - Roto Teazer Masturbator

Med Roto Teazer är det ditt känsliga ollon som kommer att få all uppmärksamhet. Denna masturbator har vibrationer, rotationer och stimulerande små knottror som eggar denna den allra känsligaste delen av din penis. Det finns totalt 10 inställningar för erotisk stimulans, perfekt för att experimentera med i badet, i soffan eller under täcket - på egen hand eller med din partner.

PDX Elite - Roto Teazer Masturbator

Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Föredrar du en verklighetstrogen känsla och utseende? Har du svårt att välja mellan en klassisk vaginal- eller en kinky anal öppning? Pick Your Pleasure Stroker uppfyller dina önskemål, för här behöver du inte välja. Den har två lockande öppningar, en stimulerande inre struktur och riktigt erotiska detaljer. Materialet är härligt mjukt och hålen töjbara, allt för att ge dig en tajt och upphetsande känsla runt din penis. För en ännu mer verklighetstrogen upplevelse, lägg strokern i lite varmt vatten innan du använder den.

PDX Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Om du letar efter en stram, sugande känsla att förgylla din privatstund med, ta en titt på denna fantastiska produkt. Den mjuka sleeven har en kinky vaginal öppning med detaljerade blygdläppar och en stimulerande insida. I botten på masturbatorn kan du enkelt justera vakuumsuget med hjälp av ditt finger, för att göra det hela extra intensivt. Använda ett bra vattenbaserat glidmedel för att få mer glid och en extra fräck upplevelse.

PDX Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Elite - Talk Dirty Masturbator

Blir du helt vild av djupa stön och sexigt dirty talk? Med denna onaniprodukt får du både och, inslaget i en mjuk och verklighetstrogen sleeve som kommer att stimulera din penis med läckra rotationer. Produkten har till och med realistiska blygdläppar vid öppningen för att hälsa dig varmt välkommen. Njut av de kinky ljuden i hörlurarna som ingår och slå på de pirrande vibrationerna när du vill ha det extra hett.

PDX Elite - Talk Dirty Masturbator

Elite - Blowjob Power Pump

Denna pump kombinerar det bästa från två världar: en kinky sugande känsla som påminner om ett blowjob, och en pumpfunktion som tillfälligt ger dig en kraftigare erektion. Den har också Intermittent Suction Technology (IST), vilket gör upplevelsen extra verklighetstrogen, och en överdådig öppning med mjuka blygdläppar, som omfamnar ditt skaft under hela resan.

PDX Elite - Blowjob Power Pump

Är PDX något för mig?

Bra fråga. Ta vårt test och få reda på det!

Jag älskar att testa nya funktioner. Ja, jag gillar att bli stimulerad på nya sätt. Nej, jag föredrar en hederlig handtralla.

Jag blir ofta inspirerad och köper nya sexleksaker. Ja, det är därför jag föredrar en prisklass som lämnar utrymme för experiment. Nej, det är därför jag hellre betalar högre priser för färre, men mer hållbara produkter.

Det är viktigt för mig att mina sexleksaker är av högsta kvalitet. Nej, för mig är det själva upplevelsen som betyder mest. Ja, jag betalar hellre mer för den perfekta produkten första gången.

Fick du flest Ja? Då är PDX ett riktigt bra sexleksaksmärke för dina preferenser och behov. Flest Nej? Då finns det gott om andra märken som förmodligen passar dina behov bättre. Ta en titt på vårt breda utbud av sexleksaker för män här.

Ha så kul - och njut!

PDX sexleksaker
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful