Realistiska Rumpor

Tänder du på rumpor, och föredrar du att din onaniupplevelse är så verklighetstrogen som möjligt? Då ska du naturligtvis ha en realistisk rumpa att leka med. Dessa artificiella bakdelar är tillverkade av högkvalitativa material, vilket innebär att de både känns och ser äkta ut. Använd realistiska rumpor ihop med glidmedel, så blir din upplevelse ännu bättre och mer naturtrogen, för vem har väl sex utan glid idag?

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
CalExotics (1)
Cyberskin (3)
Doc Johnson (2)
Fleshlight (1)
Fuck Me Silly (5)
Jesse Jane (2)
Kokos (2)
Mr. Membr (5)
PDX Elite (2)
PDX Male (1)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme (4)
Realistixxx (1)
SexFlesh (3)
You2Toys (2)
Visa alla 36 produkter
Du har sett 36 av 36 produkter

Realistiska rumpor tar dig till himmelen

Onanera med realistiska rumpor

Om du är en äkta “ass man”, då bara måste du äga en av dessa realistiska rumpor. Här får du inte bara en bakdel som känns som den äkta varan - den liknar faktiskt en riktig rumpa också! Således kan du här se fram emot att tillfredsställa flera olika sinnen på en gång, när du ser en av dessa stora bubble butts dallra varenda gång du stöter in i den. Vanligtvis finns det två hål att tillgå, så du kan välja fritt beroende på vilken typ av stimulans du längtar efter just för dagen - eller bara för stunden.

Du kommer uppleva ultimat stimulans tack vare den otroligt naturtrogna känslan från materialet, varenda gång du tränger in i de tajta öppningarna. Flera av de realistiska rumporna du hittar på den här sidan är gjorda av så kallat Fanta Flesh, vilket verkligen bidrar till känslan av att det är tvättäkta hud du rör vid. Om du gillar perfekta onanistunder som är så nära riktigt sex du kan komma utan att involvera en annan människa, då är det här en upplevelse du bör unna dig själv. Gör dig redo för synen av svällande skinkor som svänger i takt med dina stötande rörelser, och som känns helt fantastiska.

Nästan läskigt naturtrogna

Även om det många gånger räcker gott med Lena Handén, så är det mer tillfredsställande att göra onaniupplevelsen till något utöver det vanliga. Naturligtvis orkar man inte krabba med massa extra tillbehör varje gång, men en realistisk rumpa är perfekt att ta till när saker får lov att ta lite längre tid.

En del tycker kanske att realistiska rumpor blir så realistiska att det nästan är läskigt. Vissa av produkterna från Pipedream har till exempel inbyggda vikter, vilket ger dem en mer naturtrogen tyngd, som påminner om väldigt mycket om känslan av riktigt analsex. Att det skulle vara läskigt eller obehagligt, det kan vi dock inte hålla med om. Det är ju nämligen det faktum att de är så verklighetstrogna som gör upplevelsen så fantastisk.

Vill du ha det ännu mer realistiskt, men fortfarande utan riktigt folk? Det finns faktiskt en lösning på det också. Ta en titt på vårt sortiment av sexdockor, och se om du inte kan hitta något (eller någon) där.

Hitta rätt tillbehör

När du ska ge dig i kast med en av de här realistiska rumporna, då bör du inte slarva med detaljerna. Rätt utrustning och tillbehör bidrar nämligen till att din stund med denna fylliga bakdel blir ännu bättre. Som vi nämnde ovan bör du definitivt investera i ett glidmedel av bättre kvalitet, gärna vattenbaserat, för det kommer göra din upplevelse både bättre och behagligare. Väljer du att inte använda lubrikation ihop med din realistiska rumpa, då kan du vara nästan 100% säker på att det blir en långt ifrån njutbar upplevelse.

Kanske har du lust att plocka på dig lite andra produkter också, när du ändå är igång? En kukring i metall kan användas både med en riktig rumpa och en konstgjort sådan, och naturligtvis till andra aktiviteter med en mänsklig partner också. Känner du för att ge din partner en fräck gåva kan ett par sexiga strumpor eller något lyxigt från Velve vara ett bra alternativ. Hos Sinful.se hittar du massor av erotiska produkter och spännande tillbehör, som kan bidra till att göra hela ditt sexliv ännu bättre. Vi lovar att du får en hetare vardag, vare sig du är singel eller i ett förhållande.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se