Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Ett par ligger tätt intill varandra i en säng med levande ljus bredvid demEtt par ligger tätt intill varandra i en säng med levande ljus bredvid dem
Sexuellt välbefinnande
Content Specialist
Uppdaterad:30/11/2023

Tantra - Knyt an till din partner på en djupare nivå

Nuförtiden är samhället i väldigt hög grad fartfyllt, målinriktat och tankefokuserat. Detta återspeglas också i sovrummet där många par har sex med fokus på att få en orgasm så snabbt som möjligt snarare än att få en djup kontakt med sin partner.

Det är den erfarna tantraläraren Maxinne Björk som säger detta.

Hon tror på att vi ska sakta ner, aktivera alla våra sinnen och hela vår kropp - och snarare låta processen få mer uppmärksamhet än resultatet.

Att utforska tantrans fascinerande värld är ett sätt att uppnå detta!

Närbild på ett par där den ena personen kittlar den andra med en tickler på halsen

Vad är tantra?

En vanlig missuppfattning är att tantra bara handlar om sex.

Det gör det inte!

Maxinne Björk förklarar:

"Tantra är en holistisk, andlig väg som syftar till att positivt förändra de som utöver det så de når upplysning genom olika livsstilsriktningar och praxis. Det är ett sätt att leva, ett liv som är mer sammankopplat till allt som vår värld har att erbjuda."

Enligt Maxinne Björk säger den underliggande filosofin inom tantra att allting har en gudomlig natur. Detta innebär att ingenting avvisas eller undertrycks. Allt som existerar omfamnas istället fullständigt.

"Tantran fokuserar på att förstå och använda universums energier, både inom och omkring oss. Dess innersta kärnan lär oss att allt är sammanlänkat. Och det är också grunden för tantriskt sex", säger Maxinne Björk.

Sanskritordet Tantra betyder bokstavligen varp (på en vävstol) eller "förlängning". Det stammar från verben

: TAN - "att sträcka ut, sprida sig" som kan tolkas som en idé om att bredda sin förståelse och nå nya nivåer av medvetenhet.

TRA - "att spara" som kan förstås som ett "verktyg" eller ett "instrument". Det beskriver de metoder, arbetssätt och tekniker som används för att uppnå en expansion av kunskap och medvetande.

Person som sitter på golvet i underkläder med tända ljus runt sig.

Tantra i en box

Om du vill få inblick i tantrans förtrollande värld har vi något speciellt för dig. Sinful Tantra Box, som tagits fram i samarbete med Maxinne Björk, erbjuder en helt ny nivå av intimitet.

Den är fylld med noggrant utvalda produkter som stimulerar dina sinnen; en ögonbindel, en fjäder, satinband, en flogger, en massageolja, ett vattenbaserat glidmedel, en glasdildo, en analplugg i metall och en eterisk olja med ylang-ylang.

Vår tantrabox är gjord för lekfullt utforskande. Med det medföljande häftet uppmuntras du att upptäcka, lära dig mer om och dyka djupt ner i dina intima relationer.

"Vi vill betona att du inte behöver förstå eller tro på allt detta för att njuta av det. Du kan ändå få en meningsfull och tillfredsställande upplevelse med hjälp av vägledningen och produkterna i boxen. Välj det som känns vettigt för dig och lämna resten", säger Maxinne Björk.

Sinful Tantra Box

Om du vill lära dig mer om tantra och vår fantastiska Sinful Tantra Box kan du titta på den här videon där Maxinne Björk pratar med sin tidigare partner och Conscious Intimacy Coach, Manuele Paradiso.

Vi önskar er många timmar fyllda med djup kontakt, sensualitet och intimitet!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful