Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Ögonbindlar & Sexiga Masker

Ögonbindlar och sexiga masker är perfekta att använda för att ge sexlivet en ny och annorlunda dimension. När man tar på en ögonbindel och därmed blockerar synen, förstärks ens övriga sinnen, vilket kan ge helt nya känslor och njutningar. Samtidigt ger det partnern en kontroll som kan verka extra kittlande för båda parter. Våra ögonbindlar och sexiga masker finns i många varianter, från söta rosa ögonbindlar till formbara masker i svart läder.

Kittla varandras sinnen med en ögonbindel

Varför är det så upphetsande?

En ögonbindel är den perfekta rekvisitan att ta till, om ni vill utforska sinnenas värld som en del av era sexlekar. När du blockerar synen med en ögonbindel, förstärks nämligen alla dina andra sinnen - hörsel, lukt, smak och känsel - automatiskt. Det innebär i sin tur att du blir mer uppmärksam på din kropp, dess signaler och känslan av förväntansfull upphetsning.

Många par använder sig av ögonbindlar av något slag för att krydda till aktiviteterna i sovrummet lite extra. Vill du ha inspiration och idéer till hur de kan användas, varför inte börja kvällen med att se en film som 9½ vecka eller Fifty Shades? Där kan ni ta del av hur en ögonbindel kan användas till såväl kärleksfullt romantiska lekar, som pirrande erotisk dominans. Om ni känner varandra väl och litar på den andre, kan den här typen av leksaker öppna upp en helt ny värld av tidigare okänd erotisk njutning, ökad intimitet och samhörighet.

Förförande sinneslek med en ögonbindel

Om du redan har sett 9½ vecka med Mickey Rourke och Kim Basinger, då kommer du säkert ihåg den ikoniska scenen i köket. Basinger ligger på golvet med ögonbindel på, medan Rourke tömmer kylskåpet för att fortsätta ge henne nya upplevelser. Han tar verkligen sinneslek till en ny nivå, när en förväntansfull och upphetsad Kim blir serverad allt från sockersöta kanderade körsbär, till stark peppar och pirrande chili. Dessutom leks det med isbitar, choklad och honung i alla möjliga hålor och springor, innan det hela naturligtvis avslutas med galet kladdigt och fullständigt mindblowing sex på köksgolvet.

Det är en av de mest refererade scenerna någonsin när det kommer till erotisk lek, och flera filmer har försökt att återskapa den. Varför inte göra er egen rekreation hemma i ert kök?

Sexiga masker för erotisk dominans

Om ni är typerna som tänder på erotisk dominans snarare än romantiska lekar, då kanske en av våra sexiga masker passar er bättre. En sexig mask kan i en handvändning förvandla en av er till Master, medan en ögonbindel lika fort berövar synen för den andre. Här kan ni med fördel låta er inspireras av Fifty Shades Freed. Ta scenen där Christian berövar Ana synen och fixerar henne vid ett kors. Sedan “straffar” han henne skoningslöst med en magic wand. Hon skälver och kvider av njutning, medan han fortsätter “tortera” alla hennes mest känsliga områden. Var på kroppen kommer hon känna den söta smärtan härnäst?

Efter filmen kan ni prova samma “bestraffning” själva. Men tänk på att alltid sätta säkerheten främst när ni ger er i kast med sexlekar där gränser kan komma att tänjas ordentligt. Det kan vara en bra idé att ha ett safeword, så att ni vet hur långt leken med en ögonbindel får fortgå.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful