Kittlare och Ticklers

Kärleksfull och avslappnande kittling är för många par den perfekta starten på en sexig och intensiv upplevelse. Gäller det dig också? Kolla då in vårt utbud av förförliga kittlare och ticklers i alla storlekar och former.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Faux fur (1)
Feather (6)
Läder (1)
Polyester (2)
Silikon (1)
Turkey Feather (2)
Märke
baseks (1)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (2)
Sex & Mischief (2)
Sinful (4)
Sportsheets (1)
Visa alla 14 produkter

Kittlare - För fräckt förspel och sensuell lek

Stort urval av olika fjädrar och kittlare

Kittlare och tickler eller bara fjäder. Denna fantastiska lilla sexleksak har många namn och finns i olika versioner, men syftet är detsamma oavsett vad vi kallar produkten. Med den här mycket enkla, men effektiva saken kan du experimentera med retande förspel, där sensuell och intim lek är en del av nöjet.

En kittlare har vanligtvis mycket mjuka fjädrar som känns underbara när de leds med en mjuk hand över hela den nakna kroppen. De mjuka fjädrarna är verkligen idealiska för att hitta nya och förföriska njutningspunkter hos ens partner, som kanske ligger naken och mottaglig i sängen.

Om du får tag på en tickler kan den skilja sig lite från en vanlig kittlare. Du kan till exempel få en variant där de mjuka stråken är ersatta med små metallkedjor som känns extremt upphetsande när de används under förföriska förspel och parlekar.

Med den här typen av kittlare kan du också lägga till ett extra sensuellt element till dina sensuella sexlekar. Du kan värma de små metallkedjorna eller kyla dem i ett vattenbad före spelet - det gör hela upplevelsen ännu mer spännande.

Kombinera ticklers med andra sexleksaker

Kittlare är en mycket enkel sexleksak, men om du använder dem på rätt sätt kan de tända en fantastisk glöd i sovrummet som ingen av er hade förväntat sig. Sexleksaken kan användas ensam, till exempel när den ena partnern ligger på sängen medan den andra står bredvid och kittlar alla heta punkter på partnerns kropp. Det är ett bra sätt att lära känna alla känsliga och pirriga ställen på varandras kroppar ännu bättre.

Du kan också ta den sensuella parleken och göra den lite mer oanständig genom att kombinera olika sexleksaker. Pröva till exempel att klä upp din partner och sedan sätta ögonbindel på honom/henne. Det förstärker de andra sinnena när du inte kan se något och du kommer att märka att den mottagande parten snabbt blir upphetsad av kittlarens stickande rörelser. Känslan av att inte veta vad som händer kan vara något av det mest fantastiska som finns.

Om du vill ha det lite vildare kan du förutom en BDSM blindfold även inkludera BDSM handbojor, bondage rep och tejp eller kanske till och med ett bondage set. Det finns alltså gott om utrymme för att öka sinnena ytterligare när ni kittlar varandras nakna kroppar med de små fjädrarna.

Bra för massage och gosning

Man kan säga mycket om den här sexleksaken, men den är extremt enkel. De mjuka rörelserna hjälper till att stimulera behovet av beröring hos många par som vill upphetsa varandra med små och känsliga rörelser. Vid första anblicken kan de kittlande rörelserna låta som något som bara tilltalar kvinnor, men i själva verket har vi upptäckt att många män också tycker om de små sensuella beröringarna som du får med en kittlare.

Du kan naturligtvis använda de många ticklers som en del av ett lockande förspel till en stygg natt i sängen. Men de kan faktiskt också användas i sammanhang där avsikten inte är att det ska leda till samlag. Prova till exempel att använda en liten kittlare som en del av en mysig massage där du har smörjt in din partner i en härlig, ekologisk massageolja. Din partner kommer troligen att uppskatta att bli kramad, smekt och masserad utan att det behöver leda till något sexuellt.

Om du inte redan har några sexleksaker i din nattbordslåda är en kittlare ett bra sätt att börja. Tillsammans med ögonbindel är detta en mycket oskyldig leksak som de flesta människor får mycket glädje av. När du har tittat på hela sortimentet på den här sidan kan du gärna ta en närmare titt på resten av vårt stora utbud av sexleksaker för par.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se