Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer och Satisfyer produkter på en sängWomanizer och Satisfyer produkter på en säng
Varumärken
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:09/07/2020

Womanizer vs Satisfyer - Den Ultimata Guiden

Innehållsförteckning

Klitorisstimulator eller lufttrycksvibrator? Kärt barn har som bekant många namn, och detta lilla underverk är inget undantag.

Den populära sexleksaken har tagit kvinnor över hela världen med storm och fått massor av (välförtjänt) uppmärksamhet på internet, i media och runt fikaborden ute i samhället de senaste åren.

Även om de flesta kvinnor är överens om att denna typ av sexleksak är ett absolut måste i nattduksbordet, så råder det fortfarande delade meningar om en sak: Womanizer eller Satisfyer?

Tre produkter från Womanizer på en säng

Introduktion till Womanizer

Womanizer uppfanns av den tyska uppfinnaren Michael Lenke och hans fru Brigitte. De visste att många kvinnor runtom i världen hade svårt att få orgasm, eller rentav aldrig fick uppleva detta nöje. Det var paret fast beslutsamma att göra något åt. Så de revolutionerade sexleksaksmarknaden med Womanizerns patenterade Pleasure Air Technology, som stimulerar klitoris utan direkt beröring.

Idag är märket en del av Wowtech, ett företag som står bakom några av världens ledande sexleksaker. Med en vision om att orgasmer är en mänsklig rättighet, och att stigmat kring kvinnors sexualitet bör brytas ner, säljs Womanizers idag i mer än 30 länder.

Låt oss titta närmare på de mest populära lufttrycksvibratorerna från Womanizer. Om du vill få en ännu större inblick i de många olika modellerna bör du läsa den Ultimata Guiden till Womanizer, där vi går in på djupet av alla stimulatorerna från detta populära märke.

Womanizer Premium 2

Womanizers absoluta Rolls Royce är Premium 2 klitorisstimulator. Den har en exklusiv design, 14 intensiteter och 2 innovativa egenskaper som gör upplevelsen ännu läckrare.

Smart Silence-funktionen gör att stimulationen inte startar förrän sughuvudet kommer i kontakt med huden. Det ger dig en ultradiskret och nästan ljudlös upplevelse. Och Autopilot-funktionen kan ta över och sätta ihop olika intensiteter till ett unikt program åt dig, så att du bara behöver luta dig tillbaka och njuta medan din orgasm automatiskt byggs upp.

Premium-modellen är täckt av ett lager sammetslent silikon och dessutom både vattentät och uppladdningsbar.

Womanizer Premium 2 och sädesslag på en bar mage

Womanizer Liberty

Liberty är en annan jättepopulär lufttrycksvibrator, men i ett mer resevänligt format och med en (för de flesta) mer lättsmällt prislapp. Womanizer Liberty är mindre än Premium-modellen och har en hårdare kropp av plast, med flera vackra, dämpande färger att välja mellan.

Det mjuka sughuvudet av silikon bjuder på 6 olika intensiteter. Liberty har dessutom ett praktiskt, magnetiskt lock som gör den enkel och diskret att förvara eller ta med på resan. Även denna modell är vattentät och uppladdningsbar.

Person håller en Womanizer Liberty i handen

Womanizer Duo

Womanizer har också skapat en jätteläcker produkt till dig som gärna vill stimuleras både utvändigt och invändigt på en och samma gång. Låt oss presentera Womanizer Duo. Denna lyxiga lufttrycksvibrator har samma egenskaper som vi lärt känna från Premium-modellen, nämligen 12 intensiteter, Smart Silence-funktion och Autopilot.

Men den har dessutom ett rundat skaft, som när det förs in skämmer bort ditt inre med 10 sköna vibrationer. Det öppnar upp en helt ny värld av djupa, blandorgasmer. Duo är, precis som ovan nämnda modeller, både vattentät och uppladdningsbar.

Person håller en Womanizer duo i två händer

Fördelar med att välja Womanizer

Låt oss titta närmare på några av de fördelar du får, om du väljer en lufttrycksvibrator från Womanizer.

Den läckra designen Känner du dig lockad av Womanizers vackra design, men samtidigt lite skrämd av priset? Att lägga över 1000 kr på en sexleksak kan kännas som väldigt mycket pengar för många av oss. Men varför spenderar vi då gladeligen det dubbla på moderna solglasögon och designerväskor? Jo, för det är en slags investering. En tidlös klassiker. Något som vi kommer kunna använda i många år framåt. Och vet du vad? Det är precis vad en lufttrycksvibrator från Womanizer också är.

Kvalitet och hållbarhet Womanizer är känt och älskat för sin exklusiva design och näst intill oklanderliga kvalitet. En lufttrycksvibrator från Womanizer håller helt enkelt längre än många andra sexleksaker. För att vara säker på att hygienen och funktionen på din långlivade sexleksak håller högsta klass genom årens lopp, kan du dessutom byta ut sughuvudet om det börjar bli slitet. Du kan också intensifiera stimulansen, eller dämpa den om det behövs, genom att välja ett mindre eller större sughuvud.

Speciella egenskaper Womanizer vet vad som får kvinnor att komma, och den kunskapen använder de för att de hela tiden utveckla nya sätt som gör vägen till orgasm både lyxig och extra njutbar. Med funktioner som Smart Silence och Autopilot, samt det faktum att produkterna både är vattentäta och uppladdningsbara, ger de dig möjlighet att njuta till fullo på ett diskret sätt, oavsett var och när du vill. Att du dessutom får både praktisk och diskret förvaring, allt levererat i otroligt snygga förpackningar, det gör definitivt inte saken sämre.

Person håller tre olika produkter från Satisfyer  framför bröstet

Introduktion till Satisfyer

Safisfyer är även det en tysk uppfinning (vi har mycket att tacka våra vänner i syd för på det här området). Satisfyer stimulerar klitoris med hjälp av pulserande tryckvågor, som ser till att alla lustpunkter och nervändar får uppmärksamhet på en och samma gång. Uppfinning fick snabbt luft under vingarna, och i skrivandets stund glädjer den över 25 miljoner människor i fler än 100 länder världen över.

Vi börjar med att titta närmare på de tre mest populära lufttrycksvibratorerna från Satisfyer.

Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation har varit galet populär sedan den år 2016 var en av de mest omtalade sexleksakerna i hela världen. Och det med rätta. Den här lilla manicken från Satisfyer kan ta åt sig äran för miljontals orgasmer, och dess popularitet ser definitivt inte ut att avta.

Kvinnor älskar kombination av en stor effekt och ett ovanligt överkomligt pris. Den gyllene kroppen av hårdplast ligger helt rätt i handen, och det mjuka sughuvudet av silikon levererar 11 olika intensiteter. Satisfyer Pro 2 utgåvan är dessutom uppladdningsbar och ger dig 30 minuters fri lek när den är fulladdad.

Satisfyer pro 2 och sädesslag på en bar mage

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Lufttrycksvibrator

Med Satisfyer Rabbit kan du njuta av den pirrande stimulatorn på utsidan, samtidigt som du skäms bort vaginalt av sköna vibrationer. Det böjda skaftet stimulerar ditt inre med 10 vibrationsinställningar, medan du kan välja mellan 11 intensiteter för din klitoris.

Designen är elegant, vattentät och uppladdningsbar. Hela vibratorn är klädd med mjukt silikon som känns fantastiskt mot din hud - både invändigt och utvändigt.

Person håller en Satisfyer pro g-spot rabbitvibrator framför bröstet

Satisfyer Pro Penguin

Föredrar du sexleksaker med en lite mer informell och lekfull design? Då ska du definitivt stifta bekantskap med Satisfyer Penguin. Den skämmer bort din känsliga klitoris med samma beroendeframkallande teknologi som en vanlig lufttrycksvibrator, men har ett sughuvud i bästa Pingu-stil.

Även denna stimulator bjuder på 11 intensiteter, och storleken samt designen gör den perfekt att ta med i väskan när du vill ha en extra busig kväll eller helgutflykt. Den kan användas i våta omgivningar och är dessutom uppladdningsbar.

Person håller en Satisfyer Penguin framför bröstet

Fördelar med att välja Satisfyer

Låt oss så ta en titt på vilka fördelar du får om du väljer en lufttrycksvibrator från Satisfyer.

Pris Det är ingen hemlighet att Satisfyers produkter ligger på en prisnivå som de flesta av oss kan hantera. De ger dig chansen att stifta bekantskap med denna undersköna stimulation, utan att bränna hela månadsbudgeten på en gång.

Stort utbud Satisfyer producerar sexleksaker i samma takt som vi vanliga dödliga byter underkläder. Och även om det är skönt att hoppa i ett par rena underbyxor, så är det ännu bättre när det dyker upp nya, läckra varor att prova på. I Satisfyer-kollektionen hittar du både lufttrycksvibratorer och vanliga vibratorer, samt kombinationer härav. Så det finns något för alla smaker, behov och preferenser. Om du har en klitoris, då finns det garanterat en Satisfyer som passar dig.

Fyra olika produkter från Satisfyer och Womanizer på en säng

Ska jag välja Womanizer eller Satisfyer?

Det är en väldigt bra fråga! Men det finns egentligen inte något rätt eller fel svar på den. Vi rekommenderar snarare att du funderar över vad som är viktigt för dig, när du ska välja din lufttrycksvibrator. Det kan till exempel handla om:

Kvalitet

Womanizer > Satisfyer Om du höjer på ögonbrynen åt den stora prisskillnaden mellan de två märkena, som ju trots allt producerar sexleksaker med mer eller mindre samma funktion, så är en av orsakerna just kvaliteten. Womanizer snålar inte med något när det kommer till materialen, och slutresultatet utstrålar genomtänkt lyx lång väg. Produkterna har lång livslängd och generellt sett får du väldigt mycket för pengarna när du köper en Womanizer.

Hos Satisfyer verkar man prioritera funktion snarare än helhetsupplevelsen. Livslängden på produkterna är kortare och de har lättare för att gå sönder. I gengäld kostar det inte så mycket att byta ut dem eller testa andra modeller.

Design

Womanizer > Satisfyer Även om man kan argumentera att skönhet ligger i betraktarens ögon, så går Womanizer ändå segrande ur striden när vi talar om design. Deras produkter är inte bara vackra, ja nästan sensuella att se på, utan funktionerna har också designats för att både följa kroppens anatomi och vara estetiskt tilltalande. Knapparna är exempelvis smart placerade och själva användningen är mer intuitiv.

Hos Satisfyer märks det återigen att funktionen får förstaprioritet, även om utseendet med tiden har blivit mer modern och lekfullt. Satisfyer levererar absolut inte dåliga designer eller oattraktiva produkter, men upplevelsen känns inte lika genomtänkt som när man har en Womanizer-produkt i handen.

Pris

Womanizer < Satisfyer På grund av sin prisnivå når Satisfyer definitivt ut till en en bredare skara kvinnor än vad Womanizer gör. Om du är på jakt efter din första sexleksak, eller bara din första lufttrycksvibrator, har du förmodligen inte lust att spendera än nödvändigt - för vad gör du om du inte gillar den? Det kan vara en fördel att testa på lite olika saker för att ta reda på vad som får det att tända till hos dig, och i det fallet är Satisfyer en klar favorit. Då passar Womanizer bättre till dig som redan vet vad du vill ha, och som inte har något emot att betala lite mer för det.

Extra

Womanizer > Satisfyer Både Womanizer och Satisfyer kan ge dig uppladdningsbara och vattentäta produkter, som bidrar till en extra härlig upplevelse. Det är läckert att kunna ta med stimulatorn i duschen eller badkaret, plus att det är skönt att inte behöva oroa sig för att det plaskar och stänker när lufttrycksvibratorn ska rengöras. Trots det smiter Womanizer förbi Satisfyer i den här kategorin, eftersom de har tänkt på detaljer som minimalt oljud tack vare Smart Silence-funktionen och extra tillägg som Autopiloten.

Person med en Womanizer i ena handen och en Satisfyer i den andra

Och vinnaren är... DU!

Ja, du läste rätt. I grund och botten är det nämligen du som står som segrare, oavsett om du väljer sexleksaker från Womanizer eller Satisfyer. Om vi summerar ovanstående kriterier står det klart att Womanizer intar en solklar förstaplats. Men du kan definitivt kliva upp på vinnarpodiet också, för oavsett vad du väljer är du (i princip) garanterad en annorlunda, sexig och ultrastimulerande upplevelse, som kommer resultera i snabba, djupa, multipla och/eller sprutorgasmer.

Så lägg champagnen på kylning och förbered dig på att ta ut en extra semesterdag, nu när du ska fira segern under täcket med din nya bästa vän.

Ha en riktigt härlig stund!

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful