Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Två händer som håller sju WomanizersTvå händer som håller sju Womanizers
Varumärken
Author
Uppdaterad:22/06/2022

Womanizer – The Ultimate Guide

Innehållsförteckning

Har det du hört fnissande viskningar i kafferummet, eller färgsprakande historier från väninnorna, om en mirakelmaskin som får orgasmerna att rada upp sig en efter en? Då är det Womanizer de talar om! Woma-vadå? Nu snackar vi alltså inte om Birtney Spears gamla listetta, utan om vad som borde toppa inköpslistan till nattduksbordet.

En Womanizer är nämligen en lufttrycksvibrator med exklusiv design och Pleasure Air Technology - en patenterad form av stimulering som har tagit tusentals kvinnor världen över med storm.

Vad gör en Womanizer?

Womanizern stimulerar klitoris med pirrande och pulserande tryckvågor, utan att stimulatorn kommer i direkt kontakt med huden på din allra känsligaste punkt. Det mjuka sughuvudet lägger sig runt din klitoris och pulserar omkring den istället för direkt på den.

Illustration av en kvinna med en Womanizer

De flesta klassiska vibratorer stimulerar klitoris på ett ganska ytligt sätt. Därmed inte sagt att det inte känns alldeles underbart, eller att de inte kan ge upphov till mängder av härliga orgasmupplevelser. Men klitorisstimulatorer, däribland lufttrycksvibratorer, erbjuder en mer djupgående stimulans som når hela din klitoris, så att alla nervändar och lustpunkter får del av uppmärksamheten.

Tänk på hur det ser ut när en droppe landar på vattenytan. Den skapar ringar på vattnet som sprider sig, vilket faktiskt är en bra bild av hur de pulserande tryckvågorna fortplantar sig genom hela klitoris.

Ringar på vatten

Men den intensivare och mer djupgående stimuleringen är inte den enda fördelen med en klitorisstimulator. Eftersom stimulatorn inte är i direkt kontakt med klitoris, så riskerar du inte att känsligheten blir negativt påverkad. Många har upplevt att det efterhand krävs mer och mer stimulans för att uppnå klimax, på grund av att de blivit mindre känsliga än tidigare. Det kan handla om att du måste trycka mer intensivt med fingrarna, eller använda högre och kraftigare vibrationsinställningar.

Det kommer du inte att uppleva med en Womanizer. Den kan du använda om och om och om igen, och du kommer vara lika mottaglig för den kittlande stimulansen varenda gång.

En del tycker att den här stimuleringsformen känns väldigt lik oralsex. Har din partner nån gång sugit lite försiktigt på din klitoris mellan de mjuka slickningarna? Den känslan är inte helt olika upplevelsen med en Womanizer, och det är ännu en orsak till att den är så populär.

Har du svårt att uppnå orgasm eller lider av nedsatt känslighet i klitoris, då kan en klitorisstimulator som den här dessutom vara svaret på dina böner.

Hos Sinful blir vi nämligen ofta kontaktade av människor som har fått sin första orgasm, första fontänorgasm eller rentav fått uppleva multipla orgasmer, allt tack vare den här annorlunda formen av stimulation. Du behöver med andra ord inte ge upp hoppet om en omskakande orgasm, framför allt om du fortfarande inte har testat ifall en lufttryckvibrator fungerar för dig.

Två händer som håller tre womanizers

Hitta din Womanizer

Det finns flera olika modeller, men det är inte alltid så lätt att förstå skillnaden mellan dem. I synnerhet inte när alla har samma funktion och syfte - nämligen att servera dig orgasmer. Här nedanför får du en kort överblick över modellerna, så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2-modellen är nog så nära den ultimata lyxprodukten man kan komma. Den har en silkeslen yta av läckraste silikon, och är ett säkert kort för dig som bara vill ha det bästa av det bästa! Med Womanizer Premium 2 får du två extrafunktioner: Smart Silence, vilket innebär att stimuleringen börjar först när sughuvudet kommer i kontakt med huden, och en Autopilot som växlar mellan de olika intensiteterna på egen hand, så att du bara kan luta dig tillbaka och ge efter för njutningen.

 • Intensiteter: 14
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Ja
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 120 minuter. Användning: 240 minuter)
 • Ljudnivå: Inte angivet

En kvinna i en säng med en womanizer i sin hand

Womanizer Liberty

Liberty är den perfekta modellen att ta med på resan. Den är mindre än många av de andra varianterna, men precis lika exklusiv, och så har den ett praktiskt, magnetiskt lock som gör den både lätt och diskret att förvara. Packa ner Womanizer Liberty i handväskan när du ska iväg på en sexig helgutflykt, och njut av den sköna, feminina designen.

 • Intensiteter: 6
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 60 minuter. Användning: 120 minuter)
 • Ljudnivå: <40 dB

En kvinna sedd bakifrån med en womanizer i sin hand

Womanizer Classic 2

Womanizer Classic 2 har i stort sett samma form som Premium 2-modellen. Den har samma yta av silkeslent silikon, men saknar extrafunktionerna. Med andra ord är Womanizer Classic 2 perfekt till dig som vill ha massor av variation på intensiteterna och en exklusiv design, men inte för mycket ryschpysch och krusiduller.

 • Intensiteter: 10
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 180 minuter. Användning: 120 minuter)
 • Ljudnivå: Inte angivet

Svart womanizer i en hand

Womanizer Duo

Här får du en modell som tar stimulansen till nya nivåer, för med Womanizer Duo kan du få både invändig och utvändig stimulering. Den översta delen är en klitorisstimulator med samme funktioner som vi lärt känna (och älskar) från Premium 2-modellen. Undertill hittar du en böjd dildovibrator som träffar mitt i prick på din g-punkt. Det är alltså två erogena zoner som stimuleras på en gång, vilket ökar chansen att få uppleva sköna blandade orgasmer, och många av dem dessutom.

 • Intensiteter: 12
 • Vibrationer: 12 nivåer och 10 mönster
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Nej
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 120 minuter. Användning: 120 minuter)
 • Ljudnivå: Inte angivet

Kvinna ligger med en womanizer duo i sin hand

Womanizer Starlet 3

Det här är modellen för dig som är nyfiken på om det där med tryckvågor faktiskt är något som fungerar för din kropp. Womanizer Starlet 3 är nämligen helt perfekt till nybörjare och nyfikna individer, som vill experimentera med nya former av upplevelser. Den kompakta designen gör den dessutom både diskret och lätt att ta med när du ska ut och resa.

 • Intensiteter: 6
 • Smart Silence: Nej
 • Autopilot: Nej
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 30 minuter. Användning: 30 minuter)
 • Ljudnivå: Inte angivet

Kvinna håller en womanizer starlet

Womanizer Premium Eco

Det senaste tillskottet i Womanizer familjen är en ekologisk utgåva av flaggskeppet Premium. Med hela 12 intensitetsnivåer får du en förtrollande upplevelse, som levererar helt fantastiska orgasmer och sensationer som får tårna att krulla sig av njutning. Och som grädde på moset värnar du om planeten samtidigt som du tillfredsställer dig själv.

 • Intensiteter: 12
 • Smart Silence: Ja
 • Autopilot: Nej
 • Vattentät: Ja
 • Laddningsbar: Ja (Laddning: 120 minuter. Användning: 240 minuter)
 • Ljudnivå: Inte angivet

Kvinna håller en womanizer eco

Så får du orgasm med din Womanizer

En Womanizer stimulerar din klitoris på helt nya sätt, och därför kan det ta lite tid att få den första orgasmen med den. Många upplever att de får sköna, kraftiga orgasmer direkt, medan andra behöver lite träning för att hitta rätt, så bara ta det lugnt om det inte funkar på studs.

Lär känna din klitoris

Känner du din klitoris? Vet du om den är stor eller liten? Väldigt mottaglig för beröring eller bara lite småkänslig? Gömmer den sig bakom förhuden eller kikar den fram? Om inte, ta reda på det.

Det är en bra idé att värma upp lite med fingrarna först, samt att använda din Womanizer med ett bra vattenbaserat glidmedel.

Det kan t.ex. vara Kaerlig Ekologiskt Glidmedel. Låt dina fingrar gå på nyfiken upptäcktsfärd ihop med det, för att ta reda på hur din klitoris fungerar.

När du har lärt känna den ordentligt är det mycket lättare att placera din Womanizer korrekt, så att du får ut så mycket som möjligt av stimulansen.

Womanizers och glidmedel i en säng

Psst! Visste du att klitoris består av inte mindre än 8000 känsliga nervändar? Den svullnar upp när du blir sexuellt upphetsad - på precis samma sätt som en penis gör.

När du är redo att använda din Womanizer, håll den i ena handen och sära på blygdläpparna med den andra handens fingrar, så att klitoris blottas. Placera sedan sughuvudet ovanpå klitoris och starta stimulatorn.

Vi rekommenderar att du börjar på den allra lägsta nivån, så att du får möjlighet att vänja dig vid stimulationen. Du bestämmer själv om sughuvudet bara ska omsluta klitoris lite försiktigt, eller om du vill pressa ner det en smula - det beror helt på hur känslig du är och hur intensiv stimulering du vill ha. Prova dig fram och experimentera med de olika intensitetsnivåerna, medan orgasmen byggs upp i kroppen.

Illustration av en womanizer på en klitoris

The power of glidmedel

Om du tycker det är svårt att placera sughuvudet i perfekt läge, då är glidmedel räddaren i nöden. Använder du glidmedel blir det mycket lättare att flytta runt sughuvudet i det känsliga området tills du träffar mitt i prick. Tänk på att välja en vattenbaserad sort som fungerar ihop med sexleksaker.

Suck it to me!

De flesta Womanizer stimulatorerna har utbytbara sughuvuden. Ett nytt sughuvud ger din stimulator nytt liv ur ett rent hygieniskt perspektiv, men det kan även påverka själva stimuleringen. Testa storleken Small om du vill ha det extra intensivt, eller välj Medium om du tycker att de lägre nivåerna är tillräckligt stimulerande.

Extra sughuvuden i en säng

Ta ett varmt bad

Nästan alla människor har lättare att få orgasm när de är avslappnade, så badstunden är ett perfekt tillfälle att skämma bort sig själv lite extra.

Då är det ju tur att de flesta Womanizers är vattentäta. Det finns med andra ord inga ursäkter, utan du bör ge den en chans eller två - duschen eller i badkaret, det väljer du själv.

Varför inte sätta på lite skön musik, tända ett par doftljus och ge dig själv en läcker bodyscrub, innan du avslutar med att starta din lufttrycksvibrator. Försök att överlämna dig själv åt alla de sinnliga intryck som upplevelsen ger upphov till, och glöm allt om nyfikna grannar och höga vattenräkningar.

Womanizer i ett glas vatten

Tålamod

Vi är alla olika, och det inkluderar hur lång tid det tar att bli ordentligt upphetsad och få orgasm. Det kan också krävas lite tid och träning för att vänja sig vid en ny sexleksak. Men som tur är så är det den roligaste formen av träning, där varenda svettdroppe tas emot med euforisk glädje.

Orgasmer på tub

Saknas det ändå något litet för att du ska nå hela vägen fram kanske en orgasmgel är precis vad du behöver. Här kan vi kan bl.a. rekommendera Kaerlig Ekologisk Orgasmgel.

Denna typ av gel ökar blodtillförseln i klitoris, så att du blir extra känslig och ännu mer mottaglig för beröring. Därmed kan det bli lättare att uppnå orgasm, och dina orgasmer kan även upplevas som mer intensiva än normalt - framför allt om du använder gelen tillsammans med en lufttryckvibrator.

Womanizer i en hand och orgasmgels tub på låret

Så använder du din Womanizer tillsammans med din partner

Även om det (än så länge) inte finns en Womanizer som vänder sig specifikt till par, kan du utan problem introducera din partner för din nya sängkamrat. kommer garanterat gilla att se dig njuta om och om igen. Och varför inte låta all den njutningen bli en del av er parlek också?

Den orala himlen!

Om ni vill testa en rakt igenom himmelsk kombination, använd då en klitorisstimulator när ni har oralsex. Gärna en Womanizer Premium! Dess Smart Silence-funktion innebär nämligen att ni inte behöver sätta på och stänga av den hela tiden, och ni blir inte störda av att den ligger och surrar jämte er när den inte används.

Låt din partner skämma bort dig växelvis med sin tunga och med Womanizern, så får du njuta av både försiktiga slickningar och intensiv direktstimulans. Det är ett ovanligt effektivt och fantastiskt skönt sätt att bygga upp orgasmen på, och vi vågar nästan kalla det för det perfekta förspelet.

Ni kan också experimentera med att använda en Womanizer vid samlag. Du har betydligt större chans att uppnå orgasm från penetration när klitoris stimuleras samtidigt, så det finns absolut ingen anledning att inte testa det. Ni kan ge er i kast med olika ställningar, för att se vilken som fungerar bäst för er - och vill ni kan ni få inspiration från nedanstående.

Skeden

Ställningen som kallas skeden är en utmärkt startpunkt. Om du ligger på sidan med benen ihop och lite böjda, då hjälper benen faktiskt till att hålla lufttryckvibratorn på plats. Samtidigt kan din partner obehindrat tränga in i dig bakifrån, och de kan också hålla stimulatorn åt dig om du vill ha händerna fria till annat.

Illustration av ett par som ligger sked

Doggy style

En annan bra ställning är klassikern doggy style. Även här tränger din partner in i dig bakifrån, så du kan utan hinder placera Womanizern precis där den ska vara.

Illustration av ett par, doggy style

På mage

När du ligger på mage hjälper din kroppstyngd till att hålla Womanizern på plats. Med lite träning kan du rentav lära dig att använda händerna till andra saker, samtidigt som leksaken ligger kvar där den ska.

I den här ställningen har din partner dessutom fri åtkomst till din bakdel och lägger förmodligen inte märke till leksaken alls förrän du börjar stöna extra högt.

Illustration av ett par som ligger på magen
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful