Fantasy For Her Fingervibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fantasy For Her Fingervibrator 1
 • Fantasy For Her Fingervibrator 2
 • Fantasy For Her Fingervibrator 2
 • Fantasy For Her Fingervibrator 3
 • Fantasy For Her Fingervibrator 4
 • Fantasy For Her Fingervibrator 5

Fantasy For Her Fingervibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

349,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Fantasy For Her Fingervibrator kan du vara säker på att du alltid har din nästan klitorisorgasm precis vid fingerspetsarna.

  Den mångsidiga vibratorn är ergonomiskt utformad, så att den följer kroppens konturer. Den har dessutom en liten förhöjning som ser till att stimulationen alltid träffar precis mitt i prick. Den breda ytan skämmer bort klitoris både direkt och indirekt, när de tusentals omkringliggande nerverna också får del av kakan.

  Med den justerbara remmen kan du anpassa vibratorn efter din egen eller din partners hand, så att den nästan känns som en del av den egna kroppen. Testa också att njuta av den i ett par trosor, för remmen ser till att den sitter kvar där den ska - även när du får svårt att göra detsamma.

  Den har 10 inställningar med pirrande vibrationer, så du kan välja mellan allt från kittlande förnimmelser till rumlande stimulering.

  Fantasy For Her Fingervibrator är tillverkad i silkeslent silikon. Den är vattentät, så du har göda möjligheter till fräcka lekar i duschen, och så laddas den enkelt via den inkluderade USB-kabeln.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 8 cm.
  BREDD: 4,4 cm som bredast.
  VIBRATIONER: 3 nivåer och 7 mönster.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel ingår).
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fantasy For Her Fingervibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.