Fingervibrator

Fingervibratorn är en genial uppfinning. Så liten och enkel, men ändå kapabel att skänka stor njutning och stimulering. Du sätter den bara på fingret, och så startar du vibratorn. Även om den inte ser mycket ut för världen, så kan en fingervibrator stimulera din klitoris och ge stor njutning. Det finns många olika utformningar, och du hittar dem alla i denna kategori.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Längd att föra in
Egenskaper
Batteridriven (9)
Hollow (1)
Reselås (5)
Splashproof (2)
Uppladdningsbar (14)
Vattentät (18)
Vibrating (23)
Material
Silikon (20)
TPE (2)
TPR (1)
Märke
Amaysin (1)
baseks (2)
Belou (1)
CalExotics (1)
Dame Products (1)
Dorcel (1)
Fantasy For Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (3)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Master Series (1)
OhMiBod (1)
PowerBullet (1)
Satisfyer (1)
Sinful (1)
You2Toys (1)
Visa alla 23 produkter

Fingervibrator - för fingerfärdiga lekar

Liten men kraftfull

Många menar att vibratorn är kvinnans bästa vän, och det är inte svårt att förstå varför. Bra vibrationer är ofta både det bästa och snabbaste sättet för en kvinna att komma, och för merparten är klitorisstimulering direkt nödvändigt för att de överhuvudtaget ska kunna uppnå orgasm. Därav kan det vara praktiskt att inkludera en vibrator som en del av samlaget, men det är inte alltid helt lätt att inkorporera den på ett smidigt vis. Det är här fingervibratorn kommer in i bilden.

Fingervibratorn är minstingen i vibratorfamiljen, men låt dig inte luras av den lilla storleken. Dessa små mirakel är väldigt kraftfulla trots sin ringa storlek, och de är perfekta för att ge effektiv och målinriktad stimulering där du behöver den som allra bäst. Som namnet antyder är det en vibrator som sätts på fingret, vanligtvis med hjälp av en flexibel ring eller genom att den träs på som en fingerborg. Fäst den på fingret, tryck på start, och få den extra boost du behöver in i orgasmen, utan att ta fokus från samvaron med din partner.

Använd en fingervibrator ensam eller tillsammans

Men en fingervibrator kan användas till så mycket mer än det. Liten, ergonomisk och lättanvänd är den närmast den perfekta kryddan i alla situationer. I ett nafs förvandlar du din hand till en mångsidig sexleksak, vilken kan göra dina privata stunder till något utöver det vanliga. Varför inte prova att ha flera olika fingervibratorer på olika fingrar, för att variera känslan ytterligare?

En fingervibrator är också idealisk att använda om du och din partner vill spetsa till förspelet lite extra. Det är alltid skoj att gå på upptäcktsfärd över sin partners kropp, men det bli ännu roligare när partnern inte vet vad hen ska vänta sig. Är det vanliga fingertoppar, en tunga eller pirrande vibrationer som kommer härnäst? Och var på kroppen kommer de att landa? Den dubbla ovissheten skapar spänning, hetta och upphetsning utöver det vanliga, så att ni kommer vilja dra ut på förspelet extra länge.

En mångsidig liten vän

Tänk på att en vibrator, och isär en fingervibrator, kan användas på betydligt fler ställen än bara i underlivet. Ja, i sista ledet vill nog de flesta kvinnor att stimulansen riktas mot klitoris, men innan dess finns det ju en hel kropp att undersöka. Två faktiskt, om du leker tillsammans med din partner. Välkända erogena zoner som bröstvårtor, mellangården och pungen vill gärna ta del av de kittlande vibrationerna, men varför sluta där? Prova att använda din fingervibrator överallt på kroppen där du normalt tycker om att bli smekt, och se var det känns som allra skönast.

En del fingervibratorer kan dessutom användas till invändig stimulans, i den utsträckning storleken tillåter. Vissa modeller är utformade speciellt för att underlätta stimulering av g-punkten, andra är utmärkta för att stimulera runt och i analen. Det finns alltså en hel liten miniatyrvärld av njutning att upptäcka med dessa minivibratorer, så införskaffa din idag och ge dig i kast med fingerfärdiga lekar.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se