Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Hänglås till Sexleksaker

Med en ordentlig utrustning kan dominanslekarna bli ännu bättre. Vi har ett stort urval av kyskhetsbälten som du hittar i menyn till vänster i kategorin precis över denna. Om du vill ha ett lås till ditt kyskhetsbälte eller sexleksaken, då behöver du inte gå någonstans. För vi har både hänglås i plast och metall just här på sidan, så du kan välja den varianten som passar bäst. 

Hänglås till sexleksaker - få ut så mycket mer av kyskhetslekarna

Vad är hänglås till sexleksaker?

Hänglås till sexleksaker är egentligen bara vanliga hänglås. Men de kan ofta se lite annorlunda ut och ha någon extra funktion som vanliga hänglås inte har. De kan till exempel ha en design som hintar om att saken du har är lite mer kinky än sådana ting man brukar ha hänglås till. De kan också ha vissa funktioner, som till exempel en timer som visar hur lång tid det går innan låset öppnas. På så vis kan du styra hur länge din partners penis eller vagina ska vara inlåst innan hen blir befriad.

Bland tilläggen för hänglås till sexleksaker hittar du också andra tillbehör för ditt kyskhetsbälte i denna kategori. Vi har bland annat låspinnar i olika storlekar som gör det möjligt att anpassa ditt kyskhetsbälte efter dina mått. Då får du en bekvämare upplevelse utan att känslan av att vara instängd försvinner. Vi har också olika sorters reservdelar, som U-ringar och O-ringar, samt tillbehör såsom piggskivor, som kan göra kyskhetslekarna extra kittlande genom att ge den bärande partnern lite smärta när han får erektion.

Varför borde jag låsa min erotiska leksak?

Kyskhetslekar kan vara otroligt kittlande, speciellt i kombination med kyskhetsbälten och hänglås till sexleksaker. Med kyskhetsbälten kan man nämligen fysiskt förhindra att den submissiva partnern blir tillfredsställd och även begränsa hens fysiska upphetsning. Detta sker då det till exempel inte finns tillräckligt med plats för den styva penisen i kyskhetsbältet. Men det är inte bara den dominerande som får glädje av att se sin partner inspärrad. Den submissiva kan också bli sexuellt upphetsad av att vara under sin dominanta partners kontroll.

Med hänglås till sexleksaker kan man låsa fast kyskhetsbältet, så det inte finns någon möjlighet för den submissiva att ta sig loss från det lilla fängelset, innan partnern ger tillåtelse. Därmed får du, eller din partner, full kontroll över den av er som ska vara inlåst. Hänglås till sexleksaker gör det också möjligt för leken att fortsätta även när ni lämnar rummet. Den dominanta partnern kan bara ta med sig nyckeln och gömma extranycklarna på ett säkert ställe, så fången inte har en chans att rymma från kyskhetsbältet när fångvaktaren har gått.

Vilket lås ska jag välja?

Du kan hitta flera olika hänglås till sexleksaker bland urvalet på den här sidan. Vi har både hänglås av plast och metall, med och utan nycklar, och det är möjligt att köpa en eller flera hänglås på en gång. Det du bör tänka på när du köper hänglås till sexleksaker är om de faktiskt passar till ditt kyskhetsbälte, och om de är lämpliga för det du ska göra. Ett metallhänglås väger till exempel mer än ett hänglås av plast, och kan därmed ge den submissiva en extra tyngd utöver kyskhetsbältets vikt.

Du bör också tänka på om du vill att hänglåsen ska låsas med nyckel eller om det är bättre med ett kodlås. Fördelen med ett kodlås är att du slipper tänka på var du har lagt nycklarna, medan fördelen med nycklar är att du inte behöver memorera koden till låset. Kanske vill du ha möjlighet att ställa in tiden på låset, så den submissiva kan se hur lång tid det är kvar innan hen kan bli fri. Eller letar du efter hänglås till sexleksaker som inte kan låsas upp, utan måste klippas upp för att man ska komma loss? I så fall bör du köpa en låda med engångshänglås, så du alltid har ett redo när ni ska leka.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful