Så här väljer du rätt dildo

När du ska hitta den dildo som passar dig bäst är det bra att fundera på vad du ska använda den till då det kan påverka vilket material eller vilken form som passar bäst? Vad letar du efter?

Jag är en kvinna som letar efter:    

Prova en: 

En dildo för G-punktsstimulation: G-punkts dildo, Glas dildo, Stål dildo
En dildo med realistiskt utseende och känsla: Realistisk dildo
En dildo som vibrerar: Dildovibrator
En dildo för analt bruk: Analdildo, Silikondildo
En dildo med sugpropp: Sugpropps dildo
En dildo med extra fyllighet: Stor dildo, Uppblåsbara dildos

 

Den perfekta dildon

Något av det viktigaste att fundera på när du ska välja en dildo är stoleken, materialet och formen då det avgör hur bra den kan nå de helt rätta områden och hur den känns att använda. Därefter kan du ta en titt på om den har speciella drag du ska använda, till exempel om den passar ihop med en strap-on harness med O-ring eller om den har sugpropp. Och sist men inte minst kan du fundera på om du föredrar en dildo som vibrerar eller inte. Om du gör det kan du fundera på hur många vibrationslägen du gärna vill ha och om den ska ha batterier eller vara uppladdningsbar.

Formgivning

Om det är första gången du ska använda en dildo kan det vara en fördel att välja en mindre, len dildo som är enkel och lätt att använda så att du snabbt vänjer dig vid den. Gillar du tanken om en dildo som ser ut och känns som en riktig penis så bör du välja en realistisk dildo. Ska din dildo användas för G-punktsstimulation? Då är det en bra idé att välja en g-punktsdildo i ett fast material som har formgivits så att den lätt och effektivt kan stimulera din G-punkt. Önskar du både g-punktsstimulation och tyngd kommer du kanske föredra en ståldildo eller en glasdildo. Vi har också sugproppsdildos som kan sättas fast på hårda, jämna ytor och därför användas handfritt.

Storlek

När du ska välja en dildo är det bra att fundera på om din nya sexleksak ska vara fyllig, smal, lång eller kort. Om du inte blir tänd av tanken om att fyllas ut mycket bör du välja en dildo som är mer ödmjuk i storleken. Om du däremot gärna vill ha en fyllig dildo kan våra vanliga dildos eller stora dildos vara något för dig. Du hittar information om dildons storlek, både längd och diameter under ’Detaljer’ på produktsidan. Vi rekommenderar att du alltid undersöker dildons storlek grundligt innan du köpet den då den kan se större eller mindre ut på bilderna än den är på riktigt.

Material och flexibilitet

Materialet, den känslan det ger och flexibiliteten har en direkt påverkan på den upplevelse du får med dildon och därför är det värt att ta med i funderingarna när du ska välja en dildo. Väljer du ett flexibelt men fast material som till exempel silikon kommer det oftast kännas mjukt och det kommer både vara lättare att föra upp och kräva mindre glidmedel. Silikonet anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur och är dessutom lätt att rengöra. Väljer du istället ett hårt material som glas eller stål är det lättare att målinrikta stimuleringen för till exempel g-punkten eller prostatan och materialets tyngd och yta kommer att ge en något annorlunda känsla jämfört med sexleksaker av till exempel silikon och ABS-plast. Stål och glasdildos har också den fördelen att de kan kylas ner eller värmas upp. Om du letar efter en dildo som känns som en riktig penis bör du prova en realistisk dildo som har tillverkats så att den nästan känns som riktig hud och så ser den ut som den äkta varan. Du kan se på produktbeskrivningen om dildon är realistiskt formgiven eller om den både är realistisk i form och känsla.

Dildo för strap-on set

 Om du behöver en dildo för ett strap-on set är det viktigt att undersöka om dildon passar med setets O-ring innan du köper den. Strap-on dildos kommer vanligtvis att ha en platt fott som gör det möjligt att sätta fast den bakom O-ringen i ditt harness så att du kan använda dildon handfritt. Under ’Detaljer’ på produktsidan för både harness och dildo kommer du att kunna se diametern och om de passar ihop.

Behöver du mer hjälp med att välja den perfekta dildon?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du behöver råd och vägledning till att hitta den dildon som passar dig bäst. Vi kan hjälpa dig med att välja rätt produkt så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta Sinfuls kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (5)
Autoblow (1)
baseks (30)
Basix Rubber Works (1)
CalExotics (4)
Chakrubs (3)
Dillio (3)
Doc Johnson (13)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (2)
Fun Factory (10)
GC (2)
H2O (1)
Icicles (5)
King Cock (29)
Laid (1)
Master Series (1)
Mister B (2)
NMC (1)
Pipedream (28)
Pride Dildo (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
RealRock (1)
Sinful (12)
Strap U (2)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (10)
Toyz4Lovers (2)
Vixen Creations (16)
Willie City (40)
You2Toys (11)
Visa alla 226 produkter
Du har sett 48 av 226 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se