LELO Smart Wand 2 Large

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Smart Wand 2 Large 1
 • LELO Smart Wand 2 Large 2
 • LELO Smart Wand 2 Large 3
 • LELO Smart Wand 2 Large 4
 • LELO Smart Wand 2 Large 5
 • LELO Smart Wand 2 Large 6
 • LELO Smart Wand 2 Large 10
 • LELO Smart Wand 2 Large 20
 • LELO Smart Wand 2 Large 21

LELO Smart Wand 2 Large

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 869,00 kr

1 187,00 kr

  Produktbeskrivning

  Unna dig själv något alldeles extra med lyxiga, uppgraderade Smart Wand 2. Den kan skryta med att ha en starkare motor, fler vibrationsmönster och ett stabilare handtag, samtidigt som batteriet varar längre än på föregångaren. Låt de ljuvliga vibrationerna stimulera dina yttre lustpunkter tills du kommer i svindlande extas, eller använd dem till en avslappnande kroppsmassage. 

  Wanden är täckt med sammetslent silikon och i äkta LELO stil är handtaget dekorerat med en elegant, metallfärgad platta. Lite vattenbaserat glidmedel ser till att massagehuvudet glider friktionsfritt över huden. Till skillnad från de flesta magic wands i standardstorlek är Smart Wand 2 vattentät, så du kan njuta av den i duschen eller badet om du känner för det.

  Ställ in de 10 vibrerande mönstren och 10 hastigheterna med hjälp av de lättförstådda knapparna på sidan. Wanden är uppladdningsbar och laddas via den inkluderade USB-laddaren, varpå du kan njuta i upp till 4 timmar. Förpackningen innehåller även en diskret förvaringspåse i satin.

  Tips! Med hjälp av magic wand-tillbehör kan du njuta av wandens kraftfulla vibrationer invändigt också. Välj tillbehör som passar ett wand-huvud med 5,8 cm i diameter.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, PC och ABS-plast.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 30 cm.
  HUVUDETS DIAMETER: 5,8 cm.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare ingår).
  VIBRATIONER: 10 mönster, 10 hastigheter.
  LADDNINGSTID: 150 min.
  ANVÄNDNINGSTID: Upp till 4 timmar.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, holländska, kroatiska, svenska, polska, portugisiska, förenklad kinesiska, kinesiska, japanska, koreanska.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse i satin och 5 ml glidmedel.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Väldigt glad Min första wand och jag är väldigt glad i den. Den har ett par riktigt kraftiga vibrationer, så jag kommer väldigt fort. Tycker den är väldigt snygg med metallen och de glada färgerna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Härlig Den är verkligen bra. Väldigt kraftig. Ligger dessutom bra i handen. Jag har den i blått och den är så flott. Använder den även till att massera min rygg, det klarar den fint.
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Smart Wand 2 Large

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.