TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Kondomvänligt Glidmedel

Om du väljer ett kondomvänligt glidmedel så kommer både du och din partner garanterat få den bästa upplevelsen av skyddat sex. Ett kondomvänligt glidmedel gör nämligen dina sexuella upplevelser ännu skönare, och får hela paketet att glida lättare. Vi har ett stort urval av olika glidmedel som kan användas tillsammans med gummin och du hittar hela utbudet samlat just precis här.

Välj ett kondomvänligt glidmedel för säkert sex

Vad skiljer olika kondomvänliga glidmedel åt?

Det är alltid en bra idé att använda kondom varje gång du har sex med en ny partner, eftersom det skyddar er mot eventuella könssjukdomar. Om det inte finns andra preventivmedel till hands är detta skydd extra viktigt, då det även förhindrar oönskade graviditeter. Dessutom är det ett bra skydd att använda när du vill ha analsex. De flesta utgåvor har redan lite glidmedel på i förpackningen, men det råder inget tvivel om att sex alltid är bättre när det är riktigt vått. Därför rekommenderar vi att man applicerar lite extra glid på ytan. Men alla sorters smörjmedel som kan användas vid alla tillfällen, och när du använder kondomer måste du därför ha ett kondomvänligt glidmedel hemma.

Kondomvänliga glidmedel är vanligtvis vattenbaserade, men det finns också silikonbaserade alternativ. Däremot ska du till varje pris undvika dem som är baserade på olja. De förstör faktiskt ytan på kondomen, vilket innebär att det finns en risk att den spricker under samlaget. Så se alltid till att ha rätt sorts kondomvänligt glidmedel till hands när du vill ha skönt, säkert och skyddat sex.

Fungerar också tillsammans med sexleksaker

Tumregeln som du kan utgå från är att om glidet är säkert att använda tillsammans med preventivmedel av gummi, så är det också säkert att använda tillsammans med sexleksaker. Ett undantag från denna regel är den silikonbaserade varianten, som du inte bör använda tillsammans med leksaker av just silikon. Det kan nämligen reagera dåligt med sexleksaken och rentav förstöra ytan på den. Om du vill vara på den säkra sidan är det därför bäst att välja en vattenbaserad sort, eftersom de fungerar tillsammans med de flesta sexleksaksmaterial. Välj en variant med silikon när du har sex utan leksaker eller andra hjälpmedel - eller om du använder produkter av glas, metall eller hårdplast.

Vill du ha analsex så borde du välja ett kondomvänligt glidmedel, eller en variant som är speciellt designat för denna typ av njutningar. Vi har till exempel ett stort utbud som har tjockare konsistens än de vanliga varianterna. Det gör också att de varar längre, vilket är ett stort plus när man gillar att ha analsex.

Passar dessutom utmärkt till onani

Kanske undrar du varför vissa män vill använda skydd när de onanerar? Det är till exempel en bra idé när man använder onanileksaker, eftersom den privata stunden förhoppningsvis resultetar i att det spills lite vätskor, om du hänger med. Om man har en sexdocka, eller andra onaniprodukter som kräver lite extra rengöring, är det faktiskt riktigt smart att använda skydd. Du spara en massa tid på rengöringen, och minskar stressen över att få din produkt ren och fräsch till nästa gång. Men i de här situationerna är det naturligtvis viktigt att välja ett kondomvänligt glidmedel som också fungerar ihop med din sexleksak.

Hos Sinful har vi ett brett urval av alternativ som passar perfekt för massor av olika tillfällen. Om du är osäker på vilken variant du ska välja för just ditt behov är du mer än välkommen att kontakta våra experter i kundtjänsten. De kan med säker hand guida dig genom varianterna, så du hittar den som kan uppfylla just dina önskemål och behov.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful