Välj rätt glidmedel

Glidmedel är till alla och det finns många olika anledningar till att använda det.

Under vaginalt sex, kan glidmedel komplimentera den vätska kvinnan producerar, så att det blir mer behagligt när penis eller sexleksaker förs upp. Det är varierande hur mycket vätska kvinnan producerar när hon blir upphetsad. Bara för att hon inte blir jättevåt, betyder inte att hon inte är upphetsad eller att det är något fel. Det kan till exempel bero på att hon är i en viss period i sin cykel.

Under analsex är glidmedel en nödvändighet för att upplevelsen ska vara glidande och skön, då kroppen inte själv inte producerar naturligt glidmedel där bak.

Vid oralsex kan glidmedel både vara med till smek och beröring av mottagaren. Det kan också göra upplevelsen mer exotisk för givaren om det är ett glidmedel med smak. Se glidmedlet som en extra krydda, som kan göra alla sensuella upplevelse ännu bättre.

Så väljer du rätt glidmedel

För att komma i underfund med vilket som är det rätta glidmedelt till dig, skall du överväga vad du hade tänk att använda glidmedelt till. Det finns nämligen olika glidmedel beroende på om den skall användas det tillsammans med sexleksaker, om det är till sex med partner eller till både och.

Glidmedel till sexleksaker

Om du ska använda glidmedel tillsammans med sexleksaker, rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel, som inte påverkar sexleksaken. Vattenbaserade glidmedel är relativt tunna i konsistensen, så att de känns lätta och härligt glidande mot huden. Det finns även vattenbaserade glidmedel till anal använding, till exempel Sinful Anal Gildmedel som är mer krämig än vanliga vattenbaserade glidmedel.

Glidmedel till sex

Om glidmedlet ska användas till sex, är det en fördel att använda silikonbaserat glidmedel, då de har en bättre glidförmåga än vattenbaserat glidmedel. Dessutom varar glidförmågan längre. Speciellt till analsex är glidförmågan från det silikonbaserade glidmedlet extra bra, då kroppen själv inte producerar glidmedel här. Använd inte silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker av silikon, då glidmedlet kommer att påverka sexleksakens yta. Silikonbaserade glidmedel är mer dryga i användning och har en tjockare konsistens än vattenbaserat glidmedel.

Glidmedel till kondomer

Många kondomer har redan lite glidmedel, men om du önskar en ännu bättre och mer våt upplevelse kan du utan problem applicera mer glidmedel. Kom ihåg att kontrollera att du använder kondomsäkert glidmedel när du använder den tillsammans med kondomer. Du kan se om glidmedlet är kondomsäkert under ”detaljer” för den gällande produkten.

Glidmedel till förspel och oralsex

Gör oralsex till en roligare upplevelse genom att använda glidmedel med smak. Eller var med och prova ett specialglidmedel till förspel och beröring? Till exempel ett värmande glidmedel, som den från Durex, eller ett glidmedel med kittlande och kylande effekt, som de från Pjur. Våra specialglidmedel, med effekt, är vattenbaserade och kan också användas till sex och/eller sexleksaker.

Önskar du ett fett och drygt glidmedel, som har extra god och långvarig glidförmåga, kan du prova ett oljebaserat glidmedel. Märk att oljebaserade glidmedel inte ska användas tillsammans med latexkondomer.

Har du behov av mer hjälp?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har behov av råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig med att välja den produkt, som passar dig bäst, så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta vår kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se. 

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Astroglide (1)
baseks (1)
Durex (1)
Eros (2)
Flutschi (1)
Gun Oil (3)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Mr. Membr (1)
pjur (4)
Protex (1)
Sinful (7)
Swiss Navy (2)
WaterGlide (1)
Visa alla 33 produkter
Du har sett 33 av 33 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se