Jockstrap

Här har vi samlat schysta jockstraps för män. Använd dem för en kinky kväll med din partner, för en het runda på stan eller helt enkelt för lite extra komfort under aktiviteter. Vårt sortiment ger dig möjlighet att hitta både bekväma och kinky underkläder för män.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Läder (2)
Neopren (1)
Nylon (5)
Polurethane (2)
Polyamid (8)
Polyester (6)
Polyuretan (5)
Märke
COLT (2)
MaleBasics (3)
Mancage (1)
Mister B (5)
MM Jocks (3)
Ouch! (1)
Passion (2)
SvenJoyment (15)
Svenjoyment (16)
Visa alla 29 produkter

Jockstrap - Visa upp dina bästa delar

Vad kännetecknar en jockstrap?

En jockstrap är ett sexigt underklädesplagg för män som är avsett att användas vid sport eller andra fysiska aktiviteter. Jockstraps är vanligtvis breda i midjan och har en framsida som endast täcker penis och testiklar. På framsidan sitter två band som löper längs insidan av låren och under skinkorna innan de når midjebandet vid varje höft. Skinkorna förblir exponerade medan penis och pungen hålls säkert fast. Detta gör att du kan röra dig fritt utan att känna att kläderna hänger eller blir obekväma.

En jockstrap förknippas därför med någon form av fysisk aktivitet. Men fysisk aktivitet kan vara många olika saker. Även om de flesta kommer att tänka på fotboll, kampsport eller tyngdlyftning kan en jockstrap användas i roligare sammanhang. Vad sägs om att ta på den när du vill bjuda din partner på en sexig utekväll? Eller vad sägs om att bära den under samlag så att din partner kan njuta av synen av dig och din växande bula? Det är därför inte utan anledning som du hittar den här typen av underkläder i vårt sortiment av sexiga underkläder för män.

Vilken bör du välja?

Om du har bestämt dig för att du vill uppgradera din underklädeslåda med ett eller två par jockstraps, men inte vet vilka du ska välja, kan det vara bra att tänka på material, passform och användning. För det första bör du välja en jockstrap som är tillverkat av ett tyg som känns bekvämt mot din hud, som till exempel en net jockstrap. Men det är också viktigt att du gillar hur tyget ser ut. Om du till exempel föredrar känslan av bomull mot huden framför andra material, se till att du köper en modell som är helt eller delvis tillverkad av bomull.

För det andra ska passformen vara precis rätt - inte för tight, men inte heller för lös. Dina ädlare delar ska få det stöd de behöver, men inte på bekostnad av komfort eller rörelsefrihet. Du bör därför välja en jockstrap, oavsett om det är en bomulls- eller net jockstrap, som sitter tätt runt både höfter och vrister. Slutligen bör du tänka på vad du ska använda den till. Om du till exempel vill kunna penetrera din partner medan du har stringkalsonger på dig, välj en version med dragkedja framtill. Men om du inte planerar att använda din jockstrap för detta kan du välja en version utan.

Varför bära en sexig jockstrap?

Män bör äga minst en och helst flera olika sorters sexiga jockstraps. Därför hittar du på Sinful ett stort urval av olika modeller som passar olika typer av män. Vi har sett till att du kan välja sexiga jockstraps från läder till neopren och bomull, beroende på vad du gillar. Om den ska användas som en del av ett kinky rollspel hittar du förstås också modeller där väldigt lite lämnas åt fantasin, eller där den är dekorerad med olika fräcka detaljer som hjälper till att göra leken ännu vildare och bättre.

Om du behöver något annat än en jockstrap för dina fräcka lekar kan du ta en titt i några av våra andra kategorier på shoppen. Där finns ett bra och varierat utbud av sexleksaker för män, glidmedel och annat tillbehör som kan användas både ensam och tillsammans med en partner när ni utforskar ert sexliv med varandra.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se