Marc Dorcel Anal Geisha Plug

Klicka på en bild för att förstora den

 • Marc Dorcel Anal Geisha Plug 1
 • Marc Dorcel Anal Geisha Plug 2
 • Marc Dorcel Anal Geisha Plug 3
 • Marc Dorcel Anal Geisha Plug 10

Marc Dorcel Anal Geisha Plug

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Marc Dorcel Geisha Plug är den idealiska anal plug för dig som vill experimentera med anal stimulation för första gången. Med sina 7,2 cm i längden och 3,2 cm i diameter är Marc Dorcel Geisha Plug nämligen diskret i storleken och eftersom pluggen har en mjuk tipp är den lätt och behaglig att föra in. Foten i bottnen gör att pluggen alltid stannar där den ska.

  Denna läckra analplug har fått sitt navn eftersom den har en inbyggd geishakula som rör sig när du rör dig. Det gör Marc Dorcel Geisha Plug extra stimulerande och ger dig ännu större njutning. 

  Vi rekommenderar att du påför ett vattenbaserat glidmedel före användning så att upplevelsen med pluggen känns bäst möjligt. Efter användning bör du rengöra den med varmt vatten och evt en Sexleksaks Rengöring. 

  Obs! Marc Dorcel Geisha Plug finns också i en annan utgåva där foten har dekorerats med en stor simili diamant. Denna utgåvan finns också här i Sinful.se shoppen. 

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 7,2 cm.
  BREDD: 3,2 cm.
  BRUKSANVISNING: Danska, svenska, finska m.fl.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Marc Dorcel Anal Geisha Plug

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.