Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband

Klicka på en bild för att förstora den

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Det snygga halsbandet Tassel Choker från Maze by Bijouix Indiscrets ger dig chansen att vara både elegant och sensuell på en och samma gång.

  Chokern har ett fräckt piskliknande bihang i guldfärgade, solida metallringar som för tankarna till Fifty Shades och BDSM. Det är dock så pass sofistikerat och diskret att du lika gärna kan ha det på dig ute på stan.

  Låt de 12 tunna svansarna kittla din partners kropp medan du har halsbandet på dig, eller låt honom ta kontrollen och styra dig med ett fast grepp.

  Är du äventyrslysten kan du ta erotiken med dig. Till middag, klubb eller en het date? Halsbandet kommer understryka din utstrålning medan du och din partner kan njuta av tanken på vad det symboliserar för er.

  Framställd i 100% veganskt konstläder. Perfekt till dig som älskar doften och känslan av läder men som inte vill köpa animaliska produkter.

  Bijoux Indiscrets är kända från modetidningar världen över.

  Detaljer

  MATERIAL: 100% veganskt konstläder.
  JUSTERBAR: Ja.
  OMKRETS: 30-41 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Bra för henne
  Bra för honom
  Halsband/choker/koppel/piska i ett! Detta var produkten som jag var mest exalterad över att få hem! Paketerad i en väldigt snygg stilren liten box, och halsbandet var rätt simpel att sätta på med knoppar att trycka igenom hålen, speciellt om någon gör det på en. Dessutom kan man använda det på så många olika sätt: som halsband, koppel eller piska! Man kan till och med vira "piskdelen" runt handen och dra åt för mer effekt. Rtt bra köp som jag inte ångrar!
  5 5 1

  Du recenserar: Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsband

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: