Obaie Body Restraints Harness

Klicka på en bild för att förstora den

 • Obaie Body Restraints Harness 1
 • Obaie Body Restraints Harness 2
 • Obaie Body Restraints Harness 2
 • Obaie Body Restraints Harness 4
 • Obaie Body Restraints Harness 5
 • Obaie Body Restraints Harness 6

Obaie Body Restraints Harness

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Obaie Body Restraints Harness får ni massor av nya fixeringsmöjligheter att använda i era kinky lekar.

  Det justerbara setet gör det möjligt att experimentera med nya ställningar, där ivriga, vandrande händer hålls i schack. Ni bestämmer själva om händerna ska fixeras bakom ryggen, eller fram på bröstet.

  Börja lite försiktigt med de nedersta ringarna på stroppen, och förflytta er sedan uppåt för ett allt stramare grepp, allt eftersom scenen eskalerar. Både halsbandet och manschetterna är vadderade och känns mjuka mot huden, även när det går vildt till.

  Harnesset har en fullängd på 48 cm och passar en midja på upp till 106 cm. Halsbandet mäter upp till 46 cm i omkrets, och manschetterna har en omkrets på upp till 30 cm.

  Setet är tillverkat av slitstark nylon, flanell och metall med svart beläggning.

  Detaljer

  MATERIAL: Nylon, flanell och metall med beläggning.  
  JUSTERBAR: Ja.
  TOTAL LÄNGD: 48 cm.
  OMKRETS, MANSCHETTER: Upp till 30 cm.
  OMKRETS, HALSBAND: Upp till 46 cm.
  OMKRETS, MIDJA: Upp till 106 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Stilrent Ett mycket bra inköp för både de mer erfarna samt för nybörjare.
  Materialet är modernt och väldigt hållbart. Passar både manliga och kvinnliga subs i diverse storlekar eftersom midjebandet har en god omkrets. Handledsmanschetterna är inte speciellt breda, men man kan enkelt mixa och matcha med det man har hemma.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Ett måste ha produkt i varje sovrum Ett måste ha produkt både för experimental samt erfarna par. Lätt att använda och väldigt bra kvalitet, känns som att den är mycket dyrare än vad den är.
  Du får mycket för völdigt lite pengar.
  Min favorit!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Prisvärd, trots pyssel Själva stomen i tyg och nylon är väldigt Stabil, och kardborren starka och fasta. Dock är metallöglorna och karbinhakarna väldigt veka, och ger med sig vid första provryckningen. Det är snabbt och enkelt fixat, och det kändes väldigt sexigt när mannen fick stå i garaget och svetsa ihop öglorna på sitt eget koppel... fördelen med den här selen är att den är estetiskt vacker, erbjuder fixering både bak och fram, samt i olika höjd. Det är också lätt att ta tag i selen och dra lite och på så sätt minska luften ännu lite mera runt halsen. Passar på en stor bred man. Även om dom lösa delarna inte riktigt håller måttet så är stomen så bra att det känns prisvärt, trots att man får fixa lite eller byta smådelar.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Prisvärd och flexibel Robust men ändå snygg. Överlag bra kvalitet. Går inte att ta sig loss när man väl sitter fast. Stort plus för att midjan går att justera fullständigt så den passar alla storlekar. Även halsen har stora möjligheter till justering. Varning för (eller tips om) att lufttillförseln minskar kraftigt hos bäraren om halsen är någorlunda spänd och händerna sitter fast bakom ryggen.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Ett lättanvänt harness, som dock saknar lite flair Själva idén med harnesset är genial, och att det kan användas både bakom ryggen och fram på bröstet ger riktigt många möjligheter. Det är superläckert att det har så många ringar.
  Dessutom är det väldigt lätt att byta ut magbandet och halsbandet, om man har något annat där hemma som mna tycker bättre om. Så det är superbra.
  Det passar nog de flesta. Halsbandet kunde stramas åt ordentligt även runt min spinkiga hals, och det fanns gott om plats att göra det lösare. Produkten var väldigt mjuk och behaglig.
  Däremot är jag inget stort fan av kardborrbanden som både manschetterna och halsbandet stängs med. Det är en smaksak, men den typen blir fort slitna. Vidare är harnesset lite för brett, så det kan se en smula klumpigt ut.
  Man kan också använda det med rep och skapa ett oerhört dekorativt harness, där repet snort sig genom ringarna.

  Jag rekommenderar generellt att man köper den här produkten, men om man bryr sig väldigt mycket om design och materialval, då kanske man ska leta efter andra produkter.
  5 4 1

  Du recenserar: Obaie Body Restraints Harness

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.