Body Harness

Lev ut dina mörkaste fantasier med ett kinky body harness. Ett body harness är en mood piece, något dekorativt som sätter stämningen och tänder både dig och din partner. Här finner du modeller med perfekt passform, så att du alltid känner dig sexig medan du njuter av den kittlande känslan av hur det skulle kunna kännas att vara fastspänd. Välj mellan olika sexiga stilar i flera material.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Läder (5)
Neopren (1)
Nylon (2)
Polyamid (1)
Polyester (11)
Polypropylen (1)
Polyuretan (1)
PU leather (6)
Split Leather (3)
Märke
Baci (1)
Cottelli Collection (10)
Frisky (1)
Obaie (5)
Ouch! (2)
Pink Lipstick (1)
Strict (1)
Strict Leather (1)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
Zado (6)
Visa alla 29 produkter

Body harness - fashionabel funktion i BDSM-version

Vad är ett body harness?

För den oinvigde kan ett body harness nog låta ganska våldsamt, men det behöver det inte alls vara. Faktum är att body harness först och främst är snygga (och sexiga) accessoarer. Föreställ dig ett mönster av dekorativa remmar som slingrar sig runt brösten eller låren, alternativt markerar midjan, skrevet eller axelpartiet. Plötsligt låter det inte så farligt, eller hur? Mer troligt är att det låter både hett och upphetsande, för det är precis vad det är.

En del body harness är väldigt simpla i sin utformning, med bara ett fåtal remmar som ger en hint av läder, lack eller latex. Andra är mycket detaljerade och konstnärligt utförda, med massor av stroppar i intrikata mönster. De kan vara en del av ett set med sexiga underkläder där de fulländar en body eller ett bh-set, men kan också stå för sig själva och bäras som de är. Många gånger är det då svårt att kalla dem plagg, för de lämnar sällan särskilt mycket åt fantasin. Men det innebär å andra sidan att de är helt perfekta som en sista touch på sexiga uniformer eller annan heta outfits.

Alla kan bära bondage harness

Det är faktiskt sant. Män som kvinnor, icke-binära personer, du som är genderfluid lika väl som om du är agender. Poängen är att ditt body harness ska få dig att känna dig sexig på precis det sätt du vill vara. Är det din slank midja eller dina vältränade fotbollslår som ska markeras? Vill du rama in bysten eller dina breda axlar? Höftpartiet kanske? Det är ju trots allt där mycket av aktiviteterna slutligen fokuseras, och de flesta tycker att höfter och höftben är hett. Du och din kropp är sexiga, det här är bara ett sätt att framhäva det på.

Det finns också många olika nivåer av bondage harness, från relativt oskyldiga och rent dekorativa till riktigt hardcore varianter. Gillar du lite mer kinky lekar kan du med fördel leta efter en modell med inbyggda d- eller o-ringar. De kan sedan användas för att fästa handbojor eller BDSM manschetter i, varpå leken snabbt tar en kinky vändning. Om det där med att bli bunden inte riktigt är din grej, tänk på att du också kan använda ett body harness för att framhäva din auktoritet och dominanta position.

Använd BDSM harness till förspel

När vi nu precis har talat om hur avslöjande och oerhört sexiga body harness är, då kanske det låter märkligt att föreslå dem till förspel. Men jo, de fungerar faktiskt överraskande bra till oerhört subtilt förspel mitt ute bland folk. Framför allt om du och din partner redan har lite vana med dem och brukar använda dem i sovrummet. Testa att ta på dig en djupt urringad tröja nästa gång du och din partner går på puben, så att ditt body harness får lov att titta fram varje gång du rör dig. Eller bär det för den sakens skull utan på en vit skjorta, fullt synligt för alla runt omkring. Omvärlden ser en snygg accessoar, din partner ser samma BDSM-tillbehör som du bar förra gången hen fick orgasm om och om och om igen. Mentalt förspel när det är som allra bäst.

Ett BDSM harness är också perfekt att kombinera med olika typer av sexleksaker, vilket innebär att ni kan anpassa leken precis hur ni vill. Och med ett så pass flexibelt tillbehör i sängkammaren, ja då kan det nästan inte bli annat än fantastiskt.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se