Obaie Mjuka Handledsmanschetter

Klicka på en bild för att förstora den

 • Obaie Bløde Håndleds Manchetter
 • Obaie Bløde Håndleds Manchetter Håndjern
 • Obaie Bløde Håndleds Manchetter Hånd
 • Obaie Bløde Håndleds Manchetter Emballage

Obaie Mjuka Handledsmanschetter

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

109,00 kr

69,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om att dyka ned i den kittlande och spännande bondagevärlden? Då är Obaies Mjuka Handledsmanschetter perfekta för dig.

  De är mjukt fodrade för ökad komfort och kan justeras så att de passar de flesta storlekar. Spänn fast din partner och få fri åtkomst till att utforska, kittla och leka med hans/hennes kropp.

  Manschetterna kan separeras och spännas fast i andra saker som t ex möbler eller annan bondageutrustning - möjligheterna för sexig och kinky lek är oändliga.

  Obaie Mjuka Handledsmanschetter har en snygg svart design.

  Detaljer

  MATERIAL: Polypropylen, polyester och metall.  
  JUSTERBARA: Ja.
  INVÄNDIG OMKRETS: Upp till 32 cm.
  LÄNGD: 18 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Prisvärda Bekväma och prisvärda
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Sköna och enkla Mjuka och sköna att ha på sig och känns helt klart prisvärt. Vill man ha en tuff/rå/rejäl kinkig känsla får man leta leta vidare men om man som jag bara är ute efter att enkelt och bekvämt kunna spänna fast sin partner så är dessa mycket bra. Kardborren gör att att du lätt kan få manschetten exakt så tajt du vill och att den fastspände eventuellt också kan lossa sig själv om den når med munnen. Pistolhakarna gör det smidigt och lätt att fästa sin partners hand/fot där man planerat. Hakarna är dock ganska klena så jag skulle avråda om man vill ha några som ska hålla för väldigt kraftiga ryck och drag.

  Längdmässigt borde de passa alla handleder bra. Den mjuka delen av kardborren (öglorna) borde dock täckt även baksidan av själva remmen där den hårda kardborren (krokarna) sitter för om du har något smalare handleder och remmen går mer än ett helt varv runt så kan inte sista biten fästa någonstans och du får några centimeters lös flärp. Hade alltså varit bättre om remmen kunde fästa på sin egen baksida. Men det är inget som egentligen stör så mycket. Har du fotleder åt det kraftigare hållet så kommer du absolut kunna fästa manschetterna men den mjuka insidan av manschetten räcker eventuellt inte till och du kan få en liten glipa där endast rivig kardborre går mot hud.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Handledsmanschetter Mjuka sköna, kanske lite stora för mina smala armar men funkar för båda armar och ben.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Superbra för väldigt vettigt pris Sitter bra och är bekväma samtidigt som de håller fast . Nöjd
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Ingen höjdare direkt Man kan inte förvänta sig mycket för ett så lågt pris. Dom här är väldigt klena, funkar kanske för någon oerhört späd person, men inte normalstora människor. Dessutom är dom inte gjorda i särskilt mysigt material, känns väldigt plastiga. Men visst, dom är mjuka och sköna på insidan, och lätta att anpassa till olika storlekar.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Köp! Mycket bekväma och livar verkligen upp akten. Rough måste inte betyda obekvämt.
  Lätta att ta på och går även att ta av själv utan problem, bra för den paranoida sub:en.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Toppen Härliga att ha på sig, gör absolut inte ont i handlederna som många andra faktiskt gör och skaver.
  Dessa gör inget utav det. Och det gör att man får en bättre känsla & perfekt om man vill hetta till sexlivet lite.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Har flera stycken! Jag och mitt ex skaffade två par så att vi hade för både handleder och anklar, men vi tappade bort dem, så nu har jag köpt nya för att dem verkligen var dem bästa jag hade kommit över, underbart bekväma och dem sitter riktigt hårt, priset är en glad överraskning för man får faktiskt mer för det man betalar för. Kardborre är också väldigt skönt för då slipper man trassla med nycklar. Fantastiska, rekommenderar verkligen dessa.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Mjuka och härliga! Väldigt mjuka och härliga att ha på sig. Riktigt kinky dessutom. Bara bra betyg på dessa!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Prisvärda både för nybörjare och erfarna Det brukar ju heta att "du får vad du betalar för", men de här handledsmanschetterna är undantaget som bekräftar regeln. De är oerhört prisvärda!

  Dessa manschetter spänner du fast med kardborreband - de är med andra ord inte HELT omöjliga för en olydig bottom att ta sig ur på eget bevåg. Så länge detta är OK (eller kanske önskvärt?) så har de endast fördelar:
  +"One size fits all". Justerbara till alla vrister!
  +Går snabbt och enkelt att sätta på
  +Går även snabbt att ta av, vilket är en fördel inte minst ur ett säkerhetsperspektiv
  +Enkla att kombinera med annan bondageutrustning (går t ex att sätta fast i slavhalsband med ring, eller dylikt. Endast fantasin sätter gränser!)
  +MYCKET bekväma! Passar alltså utmärkt om du och lekkamraten har planerat för en heldag av aktiviteter och söker någonting som går att ha på 24/7 utan besvär, eller om ni är ute efter mer sensuella bondagelekar.

  Dessa manschetter är ett måste som jag rekommenderar varmt både till nybörjare och mer erfarna utövare. Bättre komfort kommer du inte att hitta!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Definitivt värda! Jag har provat väldigt många handledsmanschetter, så jag vet vad jag talar om då jag verkligen tycker dessa är bra och framför allt för sitt pris. Mina absolut favoriter är i äkta läder och jovisst känns de lyxigare men samtidigt är de väldigt mycket dyrare. Fördelen med dessa är att de är väldigt anpassningsbara, då jag har väldigt små handleder. Så ifall du inte vill lägga femhundralappen för ett lite lyxigare utseende så är det helt klart ett billigare alternativ. Megatips!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Worth it Love it, kinky AF
  5 5 1

  Du recenserar: Obaie Mjuka Handledsmanschetter

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: