Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

BDSM Manschetter

På den här sidan hittar du BDSM manschetter till både hand- och fotleder, som du kan använda till alla tänkbara typer av bondage. Du kan välja mellan olika stilar och flera olika material, som t.ex. läder, nylon och konstläder. BDSM manschetter är utmärkt till långa och intensiva bondagelekar, eftersom de är bekväma att ha på även i längre perioder. 

BDSM manschetter - det perfekta hjälpmedlet till fräck fastspänning

Bind din partner med BDSM manschetter

Är du typen som gillar att experimentera och testa nya saker i sängen? Då är bondage eller BDSM, som förutom bondage även inkluderar dominans och sadomasochism, kanske något för dig. Du kommer älska känslan av att bli bunden “mot din vilja”, eller är det månne du som ska binda fast din partner? Med BDSM manschetter kan ni fixera både armar och ben vid sängen, på bordet, mot trappräcket eller vad ni än känner för att använda som underlag.

Men innan ni tar steget och ger er i kast med fräcka bondagelekar, är det viktigt att ni har snackat igenom det hela på förhand. Se till att ni är överens om vem som ska bindas med BDSM manschetterna och vem som ska vara den dominerande partnern. Har ni bara avtalat spelreglerna i förväg, då kan ni njuta fritt utan att behöva oroa er för var gränserna går under lekens gång. Tro oss, det är inte kul att behöva pausa mitt i för att diskutera vad som är okej och inte okej, när era BDSM manschetter väl sitter på plats.

Vad är bäst, handleds- eller fotledsmanschetter?

Om du redan har fått blodad tand vad gäller lätt bondage, då kommer du gå helt amok när tempot skruvas upp och ni beger er djupare in i BDSM-världen. BDSM manschetter fungerar lika bra till nybörjare som till mer hardcore fetisch, och de kan användas i otaliga ställningar nästan oavsett vilka aktiviteter ni företar er. Ni kan använda antingen handledsmanschetter eller fotledsmanschetter, eller bägge delar för den sakens skull. Om ni t.ex. vill att en partner ska sitta fast ordentligt, då krävs det ju ett komplett set till både händer och fötter. Här har ni också möjlighet att använda olika typer av bindset, som fixerar den bundne i en bestämd ställning.

BDSM manschetter är behagliga att ha på sig även under längre perioder, vilket gör dem idealiska att använda när ni har tänkt att leken ska vara hela natten lång. Med händer och fötter väl fixerade får den dominanta partnern också fri åtkomst till hela kroppen, så det är bara fördelar med denna typ av sexleksaker. Välj bland olika material och färgkombinationer, och hitta något som passar just ditt kinky fetisch-hjärta.

Utforska nya fetischer med bondage manschetter

Steg ett är alltså att diskutera igenom hur era bondagelekar ska gestalta sig. Steg två är att hitta bondage manschetter som passar just era behov. När ni väl har kommit så långt, då är det bara att sätta igång och utforska er nya fetisch. Det kan kännas lite överväldigande i början, så vi rekommenderar att ni tar det lugnt och försiktigt. Testa er fram med era nya BDSM manschetter, spänn fast varandra på olika platser i hemmet och prova olika ställningar när en av er är fastbunden. Efterhand som ni blir mer bekväma med de nya omständigheterna, kan ni gå djupare in i rollerna och kanske rentav utveckla karaktärer som ni rollspelar under tiden ni leker.

En bondagefantasi som många har är att hållas fången mot sin vilja, alltså att man låter som att man inte alls är med på noterna, när man i själva verket njuter av att sitta fast rejält. Motsvarande fantasi är att man har full kontroll över sin bundna partner, och använder honom eller henne som man har lust, allt för att tillfredsställa sina egna behov. Med bondage manschetter kan ni förverkliga bådas fantasi på en gång, och därmed uppleva helt nya former av gemensam njutning tillsammans.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful