Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

Klicka på en bild för att förstora den

Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

179,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tänder du på att få intensiv stimulering av dina känsliga bröstvårtor? Då är Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor en perfekt produkt för dig.

  De dekorativa klämmorna i svart stål med kedja ger dig ett härligt fast grepp och en upphetsande smärta. Njut av det kinky utseendet och tyngden från kedjan, när klämmorna pryder din överkropp.

  Kedjan mellan klämmorna ger dig också möjlighet att intensifiera trycket ännu mer, genom att dra lätt i den. Det här är en del du med fördel kan överlåta till din partner, så att du kan fokusera på att ge dig hän fullt ut, och njuta av den extra dimensionen.

  Själva klämmorna mäter 9 cm, och de kan öppnas upp till 1,2 cm. Kedjan är 34 cm lång.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål.
  LÄNGD, KLÄMMOR: 9 cm.
  KAN ÖPPNAS: 1,2 cm.
  LÄNGD, KEDJA: 34 cm.
  ANTAL KLÄMMOR: 2 st.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Fantastiskt sköna Är förvisso nybörjare på klämmor men de sitter bra och ger rejält nyp för en nybörjare. Tar ett tag att vänja sig med men svårt att låta bli ett stön när de fästs.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Vackra, elaka och underbara.. Prövats på både henne och honom. Fäster bra på både små nätta bröstvårtor och på större vårtor. Har en bra egentyngd som vid behov kan kompletteras sv saker som kan hänga i kedjan. Tyngden som hänger och svajar ger en ytterligare dimension.. Om man vill så kan man koppla dess mot ex fotmanschetter för att hjälpa till att bibehålla en position. Rekommenderas!
  5 5 1

  Du recenserar: Obaie Teasing Japanska Bröstklämmor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *