Ophoria Kegel Balls Knipkulor

Klicka på en bild för att förstora den

 • Ophoria Kegel Balls
 • Ophoria Kegel Balls Knipkulor
 • Ophoria Kegel Balls Knipkulor

Ophoria Kegel Balls Knipkulor

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Ophoria Kegel Balls Knipkulor är perfekta för dig som vill träna din bäckenbotten och få större känslighet i slidan. Förutom träning kan dessa Kegel Balls också användas för lustfyllda upplevelser. 

  Ophoria Kegel Balls har en vacker och ergonomiskt rätt design och de har ett praktiskt handtag som gör det lätt att ta ut dem när du är klar med att använda dem. I båda Kegel Balls finns det en inbyggd geisha-kula som roterar när du rör dig. Rotationerna gör både bäckenbottenträningen extra stimulerande och ger dig en ännu mer effektiv bäckenbottenträning. Kroppen håller nämligen ett extra tag kring kulorna när Kegel Balls tyngdpunkt byter för att se till att kulorna inte åker ut.

  Din partner kan också dra fördel av din bäckenbottenträning: Genom att träna din bäckenbotten kommer din partner nämligen att kunna känna ett fastare grepp kring hans penis. Bäckenbottenträning har också den fördel att det kan avhjälpa inkontinens.

  Så här använder du Ophoria Kegel Balls:
  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du ska föra upp Ophoria Kegel Balls i slidan då det på så sätt kommer att kännas mer behagligt.
  Du kan använda Kegel Balls liggandes genom att knipa i ungefär 5 minuter och sedan hålla en paus. När du ska göra en knipövning med kulorna uppe ska du göra en knipande rörelse som börjar därbak vid ingången av anus. Därefter ska du flytta den knipande rörelsen fram emot slidan och till slut försöka "dra" in naveln mot ryggen med musklerna. 

  Kegel Balls kan också användas gående och stående. Du kommer att kunna göra knipövningar utan att tänka på det när din bäckenbotten är tillräckligt stark för att du kan gå runt med dem. Kegel Balls ställer nämligen krav till dina bäckenbottenmuskler om att spänna så att kulorna hålls uppe.

  Rengör Kegel Balls grundligt efter användning så att du upptätthåller en bra hygien och ser till att kulorna är klara nästa gång du ska använda dem.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon. 
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 3,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Ophoria Kegel Balls Knipkulor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: