Beginner Knipkulor 

Öka känsligheten i ditt underliv och få ett ännu bättre sexliv med bäckenbottenträning. Knipkulor till nybörjare är för dig som aldrig har tränat din bäckenbotten, eller som kanske inte har tränat den med knipkulor. Knipkulor för nybörjare kan också användas av erfarna som önskar sig mindre och lättare belastning.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (3)
Baseks (2)
Elvie (1)
Fantasy (1)
Fantasy for Her (1)
Fifty Shades of Grey (6)
Fun Factory (1)
GoGasm (2)
I Touch (1)
Jade Goddess (1)
Je Joue (2)
Joyballs (3)
La Gemmes (2)
Magic Motion (1)
Mixed (1)
Nalone (1)
Ohmibod (1)
Ovo (2)
Rianne S (1)
Satisfyer (2)
Sinful (2)
Sinful Æsker (1)
Svakom (1)
Vibe Therapy (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Visa alla
Visa alla 43 produkter
Du har sett 43 av 43 produkter

Träna ditt underliv med nybörjarknipkulor

Vilken typ ska jag välja?

När det kommer till de här små, runda hjälpmedlen finns det överraskande många olika sorter att välja mellan. Därmed kan det vara ganska svårt att veta vilka som passar dig och din kropp bäst. Vi har försökt underlätta det hela lite genom att dela upp vårt stora utbud i olika kategorier.

På den här sidan kan du se alla våra nybörjarknipkulor, som passar bra om du inte har tränat dina bäckenbottenmuskler aktivt tidigare. Du har kanske gjort lite knipövningar, ett bra sätt att komma i kontakt med ditt underliv och alla musklerna som finns där. Om du känner dig redo för nästa nivå är det en bra idé att lägga till ett par nybörjarknipkulor, eftersom det ger träningen lite mer punch. 

Har du däremot tidigare erfarenhet med denna typ av träning, då rekommenderar vi att du istället riktar blicken mot våra hjälpmedel för mer erfarna användare. De ger en tyngre och mer utmanande belastning, vilket ger en mer avancerad träning. Det finns även olika typer av set, där du gradvis kan öka påfrestningen allteftersom du blir starkare, så att du alltid får optimalt utbyte av din bäckenbottenträning.

Den perfekta startpunkten

När du ska träna bäckenet för första gången, då är det en bra idé att starta med någon form av nybörjarknipkulor. Du hittar ett stort utbud av sådana på den här sidan, vilket förhoppningsvis ger dig en bra överblick. De kan se ut på lite olika sätt, där utformningen påverkar svårighetsgraden. Det är bra att tänka på när du väljer, så att du kan fortsätta din utveckling i takt med att musklerna blir starkare.

För att få märkbara resultat är det viktigt att du inte stressar dig igenom träningen. Det tar tid att bygga upp muskler, och bäckenbottenmusklerna är inget undantag, så det kan ta lite tid innan du känner någon skillnad. När du använder dina nybörjarknipkulor ska de föras in i slidan, varpå du genomför dina knipövningar som vanligt. Du väljer själv om det ska göras medan du står och diskar, tittar på din favoritserie på tv eller bara ligger på soffan och slappar efter en lång arbetsdag. 

I början bör du inte använda dem mer än en gång i veckan, och då ca. fem minuter i taget. I takt med att du blir starkare kan du dock utöka träningen till fler och eventuellt längre pass.

Nybörjarknipkulor tränar bäckenet

Det är viktigare än du tror att träna musklerna i bäckenet. Genom att träna upp din bäckenbottenmuskulatur kan du motverka inkontinens, och det blir generellt lättare att hålla sig. De som har fött barn vet hur svårt det kan vara att hålla sig när man skrattar, hoppar eller nyser, och det beror på att dessa muskler har försvagats och behöver tränas upp igen. Träningen ökar dessutom känsligheten i slidan, vilket resulterar i skönare sex och mer intensiva orgasmer. Sex blir alltså ännu bättre än förr och din generella sexlust kommer dessutom också öka. Fördelarna är således många, både för dig och din partner, så det är bara att införskaffa ett par nybörjarknipkulor och sätta igång.

Om du vill lära dig mer om denna träningsform, din bäckenbotten och allt därikring, då kan du läsa vår ultimata bäckenbottenguide. Här finns massor av intressant och nyttig information om kroppens egen stötdämpare.

I guiden beskriver vi bland annat hur du de här musklerna fungerar, varför du ska använda nybörjarknipkulor för att träna dem, hur du väljer rätt sorts kulor, samt hur du använder dem på bästa sätt. Och vet du vad, det är bara början.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se