Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros PERIDISE Anal Stimulator Nybörjare 2-pack var 1

Översikt

Aneros Peridise Anal Stimulator för nybörjare är det perfekta set för dig som vill uppnå ännu större orgasm potential genom att styrka din bäckenbotten. Peridise Anal Stimulator för nybörjare består av två analstimulatorer som har olika storlekar och vikt. På så sätt kan du gradvist utmana din bäckenbottenmuskulatur mer i takt med att musklerna styrkas. Båda stimulatorer i Peridise Nybörjar setet har en lätt böjd form som ger mild och handfri stimulation därbak när du växelvis spänner bäckenbottenmusklerna och slappnar av.

Vilken av de två anal stimulatorer du ska välja beror på hur starka dina muskler är. Om det är första gången du provar knipövningar med ett redskap kan du med fördel använda den stora stimulator. Även om den väger mer än den lilla gör storleken den lättare för kroppen att hålla på plats och därmed är det lättare att träna med den. Den mer fylliga designen gör det samtidigt lättare för dig att känna vad som händer i din bäckenbotten när du tränar och det kan speciellt vara en hjälp när du börjar med bäckenbottenträning så du ser till att du tränar korrekt. Om dina muskler däremot redan är starka kan du med fördel träna med den lilla stimulatorn som är svårare för kroppen att hålla på plats och därmed mer utmanande för muskulaturen. 

Så här använder du Aneros Peridise Anal Stimulator Nybörjare:

Hitta den anal stimulatorn som passar dig bäst och för upp den i anus. Försök att klämma kring stimulatorn med din anala muskulatur och slappna av efteråt. Repetera övningen i ett par minuter ett par gånger i veckan och öka eventuellt antalet gånger senare om det känns naturligt för din kropp.

Obs! Peridise bör alltid användas tillsammans med ett bra glidmedel då glidmedlet kommer att se till att stimulatorn kan glida fritt. Glidmedel gör dessutom Peridise mer behaglig att föra upp då kroppen inte producerar naturliga glidmedel därbak.

Peridise är en unisex produkt och kan därför användas av både kvinnor och män.

VarumärkeAneros
Vikt (g)32
Full Längd (cm)10
Insättningsbar Längd (cm)9
Diameter (cm)2.2
Bredd (cm)2.2
Huvudsakliga materialABS-plast
FärgVit
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeAnus
MålgruppKvinnor, Män
SpråkEngelska
SKU10003
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mindre än väntat, men trots det ett värt köp.
Magnus - 3. feb. 2019
Storleken var mindre än väntat. Det är en speciellt upplevelse som förtjänar ett flertal försök innan man greppar tekniken. Den är lättare att lära sig att använda än de vanliga Aneros modellerna, men kräver liksom den att man ger den flera försök om man inte använt liknande produkter tidigare. När man väl hittat tekniken sitter det i ryggmärgen och det tar inte många minuter innan man är där. Tror främst att man se detta som ett hjälpmedel för att hitta tekniken att använda de traditionella Aneros modellerna, snarare än att förvänta sig samma resultat från dessa. Den mindre storleken är den svåraste då musklerna tar tag i den "minst", medan den största är lättare.
Sexy and comfortable
JD - 19. dec. 2017
Bra produkt för bäckenbottenträning. Kan definitivt rekommenderas.
0
Aneros Peridise
Allan - 7. apr. 2016
Bättre än förväntat Riktigt bra material; superkvalitet. Bra att använda. Kan användas varje dag så att bäckenbotten tränas och stramas upp. Orgasmgaranti Ja, ger bra och kraftfull orgasm.
0
Anal stimulator, Aneros Peridise
Allan - 6. apr. 2016
Betyg: superbra. Materialet är av rätt kvalitet. Produkten är lätt att använda. Ger bra bäckenbottenträning. Orgasmgaranti I längden ger det mycket bättre orgasm. Kan bara rekommenderas.
0
Lite osäker
Den gamla mannen - 7. jan. 2021
Jag skulle anta att det tar lite tid att lära sig att använda på rätt sätt, och eftersom jag inte haft det särskilt länge väljer jag att ge ett medelbetyg. Men än så länge har den inte gett mig något. Rekommendationen är att börja med den största av dessa, och det är inga problem eftersom den är lätt att föra in. Men det känns inte som att det träffar någonting. Jag har testat under långa och korta sessioner, försökt variera "kniptekniker", men hittills har jag inte upplevt något jättebra med detta. Produkten är även tillverkad av slät hårdplast.
0
En rimlig uppsättning för en nybörjare
Anonymous - 13. mar. 2024
Första gången anala leksaker testades. Känns bra och kan hållas på plats längre, jag har inte haft en orgasm med dessa ännu. Båda går in lätt, men den mindre är bättre formad för min smak. Den här känns också riktigt bra när den vibrerar med en kulvibrator!
Maskinöversatt från sinful.fi

Aneros PERIDISE Anal Stimulator Nybörjare 2-pack

Relaterade produkter
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
129,00 kr96,75 kr
Inkl. moms
499,00 kr399,20 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful