Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator var 1

Översikt

Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator är en uppgraderad version av en tidigare prisvinnaren Aneros Vice.

Märket Aneros är känt för sin karaktäristiska anatomiskt anpassade design, och VICE 2 är inget undantag. Du får en stimulator som med sina mjuka former ser till att både prostatan, mellangården och den känsliga Kundalini-punkten får sin beskärda del av den ultimat stimulationen.

Utöver den genomtänkta designen har VICE 2 inte bara en, utan två kraftiga motorer, och 18 olika vibrationsinställningar som du kan njuta av i 4 intensiteter. Det ger dig hela 72 kombinationsmöjligheter, så att du verkligen kan skräddarsy upplevelsen.

Övers på fjärrkontrollen hittar du den såkallade Joy-knappen, som intensifierar vibrationerna oavsett vilken nivå eller inställning du använder dig av. Håll Joy-knappen intryckt när du närmar dig klimax, för att få en extra explosiv avslutning.

Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator har en sammetslen yta av silikon. Både stimulatorn och fjärrkontrollen laddas via den inkluderade USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underbara vibrationer, men det krävdes lite träning för att hitta rätt!
John - 28. jun. 2020
Jag har bara haft en dildo med sugkopp och en ”C”-formad vibrator (där den vibrerande delen var utanför kroppen), så det var en ny upplevelse att känna vibrationer både i öppningen och på prostatan. Men de första försöken blev faktiskt inte så lyckade; först när jag slutade smeka mig själv, slappnade av, och koncentrerade mig på hur de olika vibrationsmönstren kändes, så började det bli riktigt skönt! Ett råd om du är ovan vid analsexleksaker: det finns en tumregel som säger att det måste ta 15 sekunder att få in den grövsta delen, det tar nämligen så långtid att få de icke viljestyrda musklerna i analen att slappna av och ta emot en så pass grov leksak. Och givetvis, använd mycket glidmedel; ta gärna lite extra för varje försök du gör att stoppa in den!
Inte så bra...
Anonymous - 9. mar. 2023
Efter att ha läst om de olika prostatastimulatorerna förväntade jag mig ett fantastiskt resultat, men ingenting sådant hände. Vice 2 är trevlig men inget mer. Det ger inte det förment extraordinära nöjet jag förväntade mig. Bara trevlig.... utan mer. Jag är inte säker på att min investering kommer att belönas.
Maskinöversatt från sinful.fr

Aneros VICE 2 Fjärrstyrd Prostatastimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful