TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Lust Trainer Dildo Vaginal Tränare var 1

Lust Trainer Dildo Vaginal Tränare

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Producenten bakom Lust Trainer kallar själv denna vaginal tränare för en multitalang. En multitalang eftersom den både tränar din bäckenbotten och samtidigt ger dig stor njutning medan du använder den.

Mest av allt ser den ut som en dildo vilket den också är. Men med den helt speciella formen har den också utvecklat för att du kan träna musklerna i din bäckenbotten.

Både sexologer och gynekologer rekommenderar knipövningar av olika orsaker. Det ger en större känslighet i slidan och därigenom större sexlust, det förebygger inkontinens och får speciellt efter en förlossning att få bäckenbotten i form. Dessutom kommer en man kunna känna en tajtare känsla kring sin penis när din bäckenbotten är stark.

Dildon har producerats i silikon och är därför underbart mjuk och flexibel - dock fortfarande fast i materialet. Se till att använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med den, då det kommer att göra träningen och stimuleringen lättare och mer behaglig.

TESTVINNARE: Lust Trainer har på danska Side6.dk korats som den bästa bäckenbotten tränare där den har fått 6 ut av 6 stjärnor.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL