TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Womanizer Duo var 1

Womanizer Duo

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Nu kan du fullkomligt drunka i njutningen från blandorgasmer, när Womanizer Duo stimulerar din klitoris med lufttrycksvibrationer samtidigt som g-punkten masseras av djupgående vibrationer. Denna uppgraderade stimulator kan skryta med en starkare motor och förbättrad design av g-punktsvibratorn, samt smart stimulering som startar automatiskt när den kommer i kontakt med huden.

Likt sin föregångare, Inside Out, har Duo två motorer och kombinerar den världsberömda, patenterade Pleasure Air-teknologin med traditionella vibrationer. Utforska 10 mönster och 12 intensiteter av enbart vibrationer, eller kombinera dem med någon av de 12 pulserande nivåerna av beröringsfri lufttrycksstimulering för en riktigt orgasmisk mix.

Den ergonomiskt utformade g-punktsvibratorn har fått ny design, så nu är det lättare att träffa den där hemliga punkten inne i dig. Kontrollerna har också förbättrats för att bli mer lättförstådda och intuitiva att använda. Duo använder sig av Womanizers Smart Silence-funktion, vilket innebär att motorerna startar först när Duo kommer i kontakt med din hud. Tar du bort leksaken pausas stimulansen automatiskt igen.

Vattentäta Duo är täckt med sammetslent silikon, som blir än mer fantastiskt om du smörjer in ytan med vattenbaserat glidmedel. Den är lätt att ladda via den inkluderade, magnetiska USB-sladden och du kan förvara den i den eleganta satinpåsen som följer med i förpackningen. 

2019 vann Womanizer Duo priset Sex Toy of the Year på Xbiz Europa Awards, samt utsågs till Luxury Product of the Year av StorErotica.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL