Tyst Vibrator

De flesta kvinnor föredrar en tyst vibrator, så att de intensiva vibrationerna kan njutas utan att andra hör. Se vårt utbud av tysta vibratorer här, där du kan hitta produkter både från vårt eget märke Sinful, samt andra populära favoriter som t.ex. We-Vibe.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (6)
Batteridriven (7)
Fjärrstyrd (9)
Justerbar (1)
Reselås (10)
Splashproof (3)
Thrusting Function (2)
Uppladdningsbar (48)
Vacuum Function (1)
Värmefunktion (1)
Vattentät (53)
Vibrating (55)
Material
ABS-plast (6)
PVC (1)
Silikon (46)
TPE (1)
Märke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (2)
B Swish (1)
Big Teaze Toys (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Fantasy For Her (1)
Fun Factory (5)
Je Joue (3)
Lelo (11)
LELO (11)
Love To Love (1)
Lovense (2)
Magic Motion (1)
Nalone (1)
Romp (1)
Satisfyer (11)
Svakom (1)
TOYJOY (1)
We-Vibe (2)
Womanizer (3)
You2Toys (1)
Zumio (2)
Visa alla 57 produkter
Du har sett 48 av 57 produkter
Ladda fler

Tyst vibrator - håller din njutning hemlig

Varför välja en tyst vibrator?

Det finns många tillfällen i livet, när det där med att få till en stund för sig själv kan vara en riktig utmaning. Och det kan snabbt bli riktigt frustrerande om du vill tillfredsställa dig själv. Du är kanske en ung vuxen som fortfarande bor hemma med dina föräldrar, eller tillhör du dem som av ekonomiska skäl delar lägenhet med en eller flera rumskamrater? I en del hem är väggarna så pass tunna att minsta lilla ljud vidarebefordras till grannarna. Många har också småbarn som kan överraska när som helst, för att de behöver hjälp och uppmärksamhet. Eller är du lite till åren och bor på ett servicehem tillsammans med andra i liknande ålder? I samtliga exempel är privatliv något som tyvärr inte kan tas för givet.

Sexualitet är dock en naturlig del av vuxenlivet, och möjligheten att leva ut den är en grundläggande rättighet. Alla borde ha lov och möjlighet att njuta, oavsett om det är ensam eller tillsammans med andra. Onani är en väsentlig del av sexlivet, och därmed värt att investera i även när livet är lite utmanande. Ja kanske framför allt då! Med en tyst vibrator kan du njuta av din egen kropp i lugn och ro, utan att någon annan behöver veta.

Finns det en ljudlös vibrator?

Många tycker att vibrationer är en otroligt upphetsande form av stimulering, i vart fall när de riktas mot intima områden eller erogena zoner. De gör det ofta lättare att uppnå klimax, och för merparten går det betydligt fortare än att bara smeka eller använda penetration. En vibrator är därför ett naturligt, ja ibland rentav självklart val till onani - framför allt när du vill ha dig en privat snabbis. Nackdelen är dock att vibrationer också producerar ljud. Det innebär att vad som skulle varit en privat stund, dessvärre riskerar att bli både besvärande och obekvämt för andra runtikring.

Till vår kategori med tysta vibratorer har vi därför valt ut produkter som ger ifrån sig så lite ljud som möjligt. Vi vill dock poängtera att helt ljudlösa vibratorer inte existerar. Volymen korrelerar ofta med vibrationsstyrkan, så grundregeln (även om den inte alltid stämmer) är att ju lägre volymen är, desto mildare blir också vibrationerna. Du kan därför inte förvänta dig samma intensitet från en tyst vibrator, som du får från de kraftigare och mer högljudda varianterna i syskonskaran.  Hur viktigt det är att få en ljudlös vibrator, det kan enbart du avgöra.

En diskret vibrator som passar dig

Det finns flera olika typer av tysta vibratorer, som många gånger också har varierande användningsområden. En klitorisvibrator utformad för direkt klitorisstimulering är förmodligen den enklaste formen av diskret vibrator, som dessutom ofta är både kompakt och lätt att använda. Alternativt kan du skämma bort din klitoris med en klistorisstimulator, som istället för vibrationer stimulerar dig med ett pulserande luftflöde. Lite oväntat finns det även en del magic wands att välja bland. De är kända för sina kraftiga vibrationer och har normalt en ljudnivå därefter, men idag går det att hitta exceptionellt tystlåtna version av denna trollstav.

Gillar du att bli penetrerad kan du prova en dildovibrator, eller varför inte en rabbitdildo som stimulerar två erogena områden på en gång? Vill du leka tillsammans med din partner kan fjärrstyrda vibratorägg varmt rekommenderas, liksom vibrerande trosor med fjärrkontroll. I båda fallen kan din partner ta hand om fjärrkontrollen, och sedan bestämma när du får komma. Med andra ord finns det en hel del tysta vibratorer att välja mellan, så låt inte livet komma emellan dig och din njutning. Välj den diskreta vibrator som passar dig och orgasmera mera!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se