Hitta den perfekta dildon

När ni ska hitta en dildo som passar bra för er är det först och främst bra att fundera på vad ni ska använda den till då det kan påverka vilket material eller vilken form som passar bäst. Vad letar ni efter?

Vi är ett par som letar efter:

Prova en:

En dildo för analt bruk: Anal dildoanal vibrator
Ett strap-on dildo set med dildo och harness: Strap-on set
En strap-on dildo för harness: Harness dildo
En dildo vi båda kan använda samtidigt utan harness:       Harness-fri Strap-on /td>

 

Så här väljer ni rätt dildo

Något av det viktigaste ni bör fundera på när ni ska välja en dildo är formen, materialet och storleken. Det avgör nämligen hur bra den kan nå helt rätt områden och hur den känns att använda. Därefter kan ni fundera på om ni föredrar något särskilt, till exempel om dildon ska passa med en strap-on harness med O-ring eller om den ska kunna användas handfritt och därför ha sugpropp. Sist men inte minst kan ni fundera på om ni föredrar en dildo som vibrerar eller ej. Om ni gör det kan ni välja mellan uppladdningsbara dildovibratorer och batteridrivna dildovibratorer.

Material och flexibilitet

Väljer ni ett flexibelt men fast material som till exempel silikon kommer det oftast kännas mjukt och det kommer både vara lättare att föra upp och kräva mindre glidmedel. Silikonet anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur och är dessutom lätt att rengöra.

Med ett hårt material som stål eller ABS är det lättare att målinrikta stimuleringen för till exempel g-punkten eller prostatan. Ståldildos samt dildos av glas ger en annorlunda känsla än till exempel ABS-dildos då de har en retande tyngd och dessutom kan värmas upp eller kylas ner.

Om ni letar efter en dildo som känns som en riktigt penis bör ni prova en realistisk dildo som är tillverkad så att den känns nästan som riktig hud och så ser den ut som den äkta varan. Ni kan se på produktbeskrivningen om dildon är realistiskt formgiven eller om den både är realistisk i form och känsla.

Formgivning

Om det är första gången ni ska använda en dildo kan de vara en fördel att välja en mindre, len dildo då den är lätt att använda och lätt att vänja sig vid. Ska dildon användas för stimulering av g-punkt eller prostata? Då är det en bra idé att välja en dildo i ett fast material som är formgiven efter bästa möjliga sätt att kunna stimulera punkten lätt och effektivt. Vi har också dildos med sugpropp som kan användas handfritt när de sätts fast på hårda, jämna ytor.

Storlek

När ni ska välja en dildo är det bra att fundera på om den är fyllig, smal, lång eller kort. Vi har både dildos som är moderata i storleken samt stora dildos så det finns något för alla smaker, oavsett vad ni föredrar. Ni kan hitta information om dildons storlek, både längd och diameter på produktsidan under ’Detaljer’.

Dildo för strap-on set

Om ni ska använda en dildo för ett strap-on set är det viktigt först att undersöka storleken på setets O-ring så att ni ser till att den dildon ni väljer passar. Strap-on dildos kommer vanligtvis ha en platt fot som gör det möjligt att sätta fast den bakom O-ringen i din harness så att dildon kan användas handfritt. Under ’Detaljer’ på produktsidan för både harness och dildo kommer ni att kunna se diametern och se om de passar ihop.

Behöver ni mer hjälp att välja den perfekta dildon?

Ni kan alltid kontakta Sinfuls kundtjänst om ni behöver råd och vägledning för att hitta den dildon som passar er bäst. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (3)
baseks (18)
Doc Johnson (3)
Fetish Fantasy Series (1)
Fun Factory (2)
King Cock (1)
King Cock Plus (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Loving Joy (1)
Sinful (12)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (1)
Vixen Creations (1)
Willie City (33)
You2Toys (1)
Visa alla 83 produkter
Du har sett 48 av 83 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se