Välj rätt glidmedel

Alla som önskar ännu bättre och mer glidande sexupplevelser kommer att dra fördel av att använda glidmedel. Glidmedel finns till för alla och det finns många olika orsaker till att använda det. Glidmedel kan till exempel supplera den vätskan kvinnan producerar vid vaginalt sex för att göra det mer behagligt att föra upp sexleksaker eller penis. Det är väldigt individuellt hur mycket vätska kvinnor producerar när de är upphetsade och det behöver varken vara på grund av att hon inte är tillräckligt tänd eller för att det är något fel om en kvinna inte blir speciellt våt. Det kan till exempel vara på grund av att hon är på en särskild tid i sin cykel.

Vid analsex och anal stimulering är glidmedel en nödvändighet för en bra upplevelse. Kroppen skapar inte naturliga glidmedel där bak och därför behöver man glidmedel för att uppnå en behaglig och glidande upplevelse.

Det kan också vara en fördel vid oralsex. Det kan hjälpa till med att skämma bort mottagaren samt göra upplevelsen ännu skönare för givaren om det används ett glidmedel med smak. Helt enkelt är glidmedlet som en extra krydda som kan göra allas sexuella upplevelser ännu bättre.

Så här väljer ni rätt glidmedel

För att hitta helt rätt glidmedel för er ska ni fundera på vad glidmedlet ska användas till då det finns olika glidmedel, beroende på om det ska användas tillsammans med en sexleksak, om det är sex med en partner eller för båda syften.

Glidmedel för sex

Ska glidmedlet användas för sex är det en fördel att använda ett silikonbaserat glidmedel. Glidmedel av silikon har en bättre och mer hållbar glidförmåga än vattenbaserat glidmedel vilket också gör den speciellt lämplig för analsex. Silikonbaserade glidmedel är dryga i bruk och har en tjockare och mjukare konsistens än de vattenbaserade alternativen.

Glidmedel för sexleksaker

Om ni ska använda glidmedlet tillsammans med sexleksaker rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel då silikonbaserade glidmedel kan påverka sexleksaker av silikon. Vattenbaserade glidmedel är relativt tunna i konsistensen och den känns därför lätt och läcker på huden. Det finns också vattenbaserade glidmedel för analt bruk, till exempel Aquaglide Anal som är mer krämig än vanligt vattenbaserat glidmedel.

Glidmedel för kondomer

Många kondomer har glidmedel när du köper dem men ni kan lätt påföra mer glidmedel om du önskar en mer glidande upplevelse. Se till att ni använder ett  kondom-säkert glidmedel tillsammans med kondomer. Se ’Detaljer’ när ni är inne på en produktsida för att se om glidmedlet är kondomsäkert.

Glidmedel för oralsex, förspel och extra omhändertagande

Vill ni piffa till oralsexet? Prova då ett glidmedel med smak. Eller vad sägs om att prova ett specialglidmedel, till exempel värmande glidmedel eller ett glidmedel med en kittlande och kylande effekt för förspel och extra omhändertagande. Alla våra specialglidmedel med effekt är vattenbaserade och kan också användas vid sex och tillsammans med sexleksaker.

Behöver ni mer hjälp?

Ni kan alltid kontakta vår kundtjänst om ni behöver råd och vägledning. Sinful kan hjälpa er med att välja det glidmedlet som passar er bäst så att ni får den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta vår kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Bodyfun (1)
Durex (2)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (1)
Joan Ørting (1)
Joergensen Laboratories (1)
Just Glide (1)
Kaerlig (2)
LELO (1)
Lubido (1)
Pink (2)
pjur (4)
Sinful (9)
Skins (1)
System JO (4)
WaterGlide (5)
YES (2)
YesforLov (1)
Visa alla 47 produkter
Du har sett 47 av 47 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se