Sliquid Organic Natural Glidmedel 125 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sliquid Organic Natural Glidmedel 125 ml 1

Sliquid Organic Natural Glidmedel 125 ml

Bli den första som recenserar den här produkten

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Sliquid Organic Natural Glidmedel är ett vattenbaserat glidmedel med vårdande aloe vera, som du kan använda till dina intima stunder.

  Det skonsamma glidmedlet har tagits fram för att göra dina onaniupplevelser och parlekar ännu bättre, samtidigt som det tar väl hand om ditt mest sensitiva område.

  Den aktiva aloe veran vårdar och återfunktar huden, medan den silkeslena konsistensen garanterar dig en behaglig upplevelse. Glidmedlet är dessutom kondomvänligt och kan användas ihop med sexleksaker av alla material. 

  Sliquid Organic Natural Glidmedel är veganskt och helt fritt från såväl glycerin som parabener. Det kommer i en flaska på 125 ml, med ett praktiskt klick-lock för att underlätta doseringen.

  Detaljer

  INNEHÅLL: Vattenbaserat glidmedel med 95% naturliga ingredienser.
  VEGANSK: Ja.
  PARABENFRI: Ja.
  GLYCERINFRI: Ja.
  PETROLIUMFRI: Ja.
  KONDOMSÄKER: Ja.
  STORLEK: 125 ml.
  INGREDIENSER: Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice, Organic Agar Agar, Organic Guar Gum, Natural Tocopherols (Vitamin E), Organic Hibiscus Extract, Organic Flax Extract, Organic Green Tea Extract, Organic Sunflower Seed Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sliquid Organic Natural Glidmedel 125 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.