Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

  • Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm  1
  • Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm  2
  • Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm  3
  • Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm  4
  • Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm  5

Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

99,00 kr

Produktbeskrivning

Om du letar efter den perfekta dildon till nybörjare, då kan du avbryta sökningen nu. Låt oss presentera Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm.

Det slanka skaftet med en diameter på 2,5 cm gör denna Willie till en perfekt kompanjon, när du vill experimentera med skön penetration. Den ådriga ytan och det markerade ollonet gör upplevelsen till en fräck och verklighetstrogen resa.

Dildon är fast och flexibel på en och samma gång. Den läckert mjuka utsidan innebär dessutom att den känns nästan som en riktig man. Sugproppen i änden fästs lätt på släta ytor, så att du kan njuta av naturtrogen stimulans utan att ta händerna till hjälp.

Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm är tillverkad av ftalat- och latexfri TPE. Den är dessutom harnesskompatibel och passar således utmärkt till fräcka strap-on lekar.

Detaljer

MATERIAL: TPE.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULL LÄNGD: 14,5 cm, varav 12,2 cm kan föras in.
DIAMETER: 2,5 cm.
HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Mycket bra produkt Denna produkt är mycket trevlig att använda. Den känns väldigt skön, och lever verkligen upp till namnet som realistisk. Beskrivningen passade verkligen perfekt, funkade väldigt bra för en nybörjare. Även utan penetration kändes hela upplevelsen otroligt bra. Skulle definitivt rekommendera att man köper denna! 10/10
5 5 1

Du recenserar: Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.