You2Toys Anal Training Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • You2Toys Anal Training Set 1
 • You2Toys Anal Training Set 2
 • You2Toys Anal Training Set 3
 • You2Toys Anal Training Set 4
 • You2Toys Anal Training Set 5

You2Toys Anal Training Set

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Anal Training-setet från You2Toys är perfekt till dig som vill ha så realistisk anal stimulering som möjligt.

  Setet innehåller 3 läckra analdildos i olika storlekar så att du gradvist kan vänja dig vid mer fyllighet i ditt eget tempo.

  Är du ny inom anal lek bör du börja med den lilla dildon. Därefter kan du gradvist arbeta dig upp till den medelstora för att till sist ta dig an den stora.

  Du kan också välja att använda träningssetet för att vänja dig vid anal stimulering innan du har analsex. Markerade ollon och ådror bidrar till en realistisk känsla.

  Alla dildos har kraftig sugpropp för njutning utan händer. Mått: Liten 11 x 3,3 cm. Medel 16,5 x 3,8 cm. Stor 22,7 x 5,1 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT, LITEN: 11 x 3,3 cm.
  MÅTT, MEDEL: 16,5 x 3,8 cm.
  MÅTT, STOR: 22,7 x 5,1 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  SUGPROPP: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Perfekt Bra storlekar, rekomenderas!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Mjuka och följsamma Bra kvalitet. Tänkta för nybörjare men just därför kanske de två större av de tre är lite för stora.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra för alla Enkla och roliga, känns att det tar emot på den stora men sugkoppen håller fast den i golvet som tidigare recensent sa! Det dåliga är är att dom är lite sladdriga och lätt slinker åt sidan i bland efter en stund
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bra början Bra både till nybörjare och lite mer “tränade”
  :-)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  En behaglig överraskning Min introduktion till analleksaker blev det här snygga introduktionssetet. Den minsta har bänkats tills vidare, medan nr 2 strax genomgick en “ingående” inspektion.
  Första intrycket är en behaglig yta utan lukt och en passande hårdhet på dildon. Efter en snabb rengöring av både den och mig själv, gick turen vidare till testområdet. Efter en lämplig insmörjning med det medköpta vattenbaserade, gled det hela på plats som det skulle.
  Och det må man säga, det kändes bra. Riktigt bra till och med. Det markerade huvudet kunde kännas hela vägen från ring till botten, upphetsande utan att kännas överväldigande.

  Efter lite tid måste turen naturligtvis gå vidare till “den stora bocken bruse”, och där blir man fylld ordentligt. Man tvivlar inte på vad som sker var. De markerade ådrorna ner längs skaftet ger så fantastiska lustkänslor, att det närmast ringer i öronen på en. Man fylls ut riktigt ordentligt och ingen hörna lämnas ifred - vilket bara är positivt.

  Alla tre är utrustade med en sugpropp i botten, och den sitter verkligen fast ordentligt på glatta underlag. Från lackerade ytor till badrumskakel, det är alltid bra häfta så dildona kan användas till medryckande lek i badet också.

  Dildona är lätta att rengöra och håller sig både färg- och doftneutrala. Ett bra köp, som jag absolut inte ångrar - kanske skulle jag hitta mig en med vibrator för vidare njutning. När nu lekplatsen finns där!
  5 4 1

  Du recenserar: You2Toys Anal Training Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.