Baseks Anal Douche 225 ml

Klicka på en bild för att förstora den

Baseks Anal Douche 225 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

139,00 kr

Produktbeskrivning

Med Baseks Anal Douche får du bästa förutsättningarna för att experimentera med anal stimulering så att du kan njuta av upplevelsen fullt ut.

Analdouchen gör dig ren därbak och ser till att du slipper obehagliga överraskningar. Perfekt för dig som vill kunna slappna av och bara ge dig hän åt njutningen.

Douchen är enkel och hygienisk att använda. Full pumpen med rumstempererat vatten och smörj på lite glidmedel på sköljröret för lättare införsel. För försiktigt in röret i anus och spruta långsamt in vattnet. Låt vattnet rinna ut i toaletten igen. Börja om processen tills vattnet ser rent ut.

Baseks Anal Douche är framställd i ftalatfritt PVC. Den kan innehålla hela 225 ml och är enkel att rengöra. Röret är avtagbart.

Detaljer

MATERIAL: PVC.
FTALATFRI: Ja.
INNEHÅLL: 225 ml.
INFÖRBAR LÄNGD: 6 cm.
DIAMETER, SKÖLJRÖR: 0,8 cm.
RENGÖRING: Sköljes men bör ej lämnas i kokande vatten då sköljröret kan deformeras.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Superbra! Väldigt nöjd. Lätt att använda och man har lättare att slappna av när man känner sig fräsch. Glidmedel på röret innan den används. Rekommenderar den skarpt
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Jättebra Bra att ha när man ska ta en dildo i analen. Man slipper några hemska överraskningar. Känns rent och fräscht efteråt.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Lätt o använda Letade efter en sånt produkter o hittade denna.. Har testat jag kan verkligen rekommendera.. Man känner sig fräsch o slipper obehagliga överraskningar :)
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Den är super! Det här är en superfin douche! Lätt att använda och ger en skön känsla efteråt. Sätt lite glidmedel på röret, så kan man praktiskt taget inte göra något fel sen. Den har i vart fall gjort så att jag slappnar av mer och känner mig renare. Allt som allt en mycket bra produkt.
5 5 1

Du recenserar: Baseks Anal Douche 225 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: