Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Närbild på ett par med huvuden tätt ihop och stängda ögonNärbild på ett par med huvuden tätt ihop och stängda ögon
Guider
Content Specialist
Uppdaterad:14/11/2023

Den perfekta dejtkvällen: Lingeri- och leksaksversionen

Innehållsförteckning

En skopa lingeri strösslat med sexleksaker

Ta fram din receptbok för heta stunder och gör dig redo - för det här är receptet vill du skriva ner!

Oavsett om du är ute efter romantik, vill bejaka dina kinky sidor, längtar efter en mysig stund eller bara känner dig lekfull - så har vi den perfekta blandningen som får din kväll att hetta till.

Även om vi är övertygade om att en skön personlighet är den hemliga ingrediensen för en lyckad dejt, så är det inte fel med lite extra kryddor i form av förföriskt lingeri och sexiga leksaker.

Så ta din favoritdrink, gosa till det för nu kör vi - Vi berättar hur rätt sorts lingeri kan förvandla en bra dejt till en som är fantastisk. Lägg till en leksak - och du får en oförglömlig dejt!

Den romantiska dejten - Kärlek, lust och konsten att förföra

Röda underkläder med en röd vibrator och rosenblad
Det enda soundtrack du behöver är rytmen från viskningar som synkroniseras med dina hjärtslag
icon

Varför inte ha en intim middag med levande ljus, rosenblad och en spellista med långsamma, tidlösa kärlekslåtar om du vill ha det riktigt romantiskt - klassikerna gör aldrig någon besviken.

Investera och köp spetslingeri i en sensuell färg såsom rött eller en i svart som är lite mer gåtfullt. Matcha dem med en busig klitorisvibrator som passar perfekt inemellan dig och din partner.

Sätt stämningen med mjuk, stämningsfull belysning i form av doftljus, fortsätt med de souliga låtarna och fyll natten med passion.

Vår perfekta romantiska matchning är ett lingeriset i röd spets med en bulletvibrator och ett vattenbaserat glidmedel.

Den busiga dejten - Utforska bakdörrens härligheter

Svarta trosor med analleksaker runtom
Den bästa blandningen mellan njutning och lekfullhet för rumpälskare
icon

Upptäck hur rumpleksaker och grenlösa trosor harmoniserar med varandra.

Slappna av, sätt på en spellista med förförande musik och plocka fram ett nybörjarvänligt kit för analutforskning.

Det finns en hel del alternativ för de som vill utforska, oavsett om ni är ute på okänt vatten eller om ni har en examen i Bootyology.

Detta intima äventyr kan förvandlas till en sensuell upptäcktsfärd om ni är lite busiga. Gör er dejtkväll till en minnesvärd resa fylld av njutning där ni knyter an till varandra.

För den perfekta busiga dejten rekommenderar vi ett par grenlösa trosor och ett nybörjarvänligt analkit. Äventyret blir ännu härligare och smidigare med en avslappnande analspray och ett analglidmedel.

Den sexiga dejten - med en liten hemlighet

Bordeauxfärgade trosor, vibrator och orgasmgel.
Spänningen i det förbjudna - ett sexigt kapitel i ditt oförglömliga äventyr

Krydda till dina utomhus- eller inomhusäventyr genom att introducera ett överraskningsmoment i form av diskret magi från en trosvibrator. Komplettera din look med sexigt lingeri, ge din partner den hemliga fjärrkontrollen och voilà!

Ägna er åt lite retfull lekfullhet under kvällen och bygg upp förväntningarna inför den ångande finalen som väntar på er.

Natten är er, så utforska er lilla hemlighet oavsett om ni väljer att njuta av de lockande vibrationerna inomhus eller gör det till ett utomhusäventyr.

För den perfekta sexiga dejten så rekommenderar vi grenlösa trosor i kombination med en trosvibrator och som pricken över i:et en orgasmgel.

Den lekfulla dejten - en njutningsfull dessert för två

Godisunderkläder, tärningar och en rosa dildo
Lekfullt, spralliga färger och kanske ätbara underkläder - för en natt att minnas
icon

Välj lite busigt lingeri för en lekfull dejtkväll - livliga och färgglada eller till och med ätbara underkläder! Matcha dem med leksaker som är lika fantasifulla och färgglada. Håll humöret och energin på topp.

Utmana varandra med ett busigt spel och var inte rädda för att bli lite tävlingsinriktade. Men glöm inte bort att ge en liten sockersöt belöning till vinnaren.

Ni kan avsluta kvällen med något åt det söta hållet såsom en milkshake eller en god dessert. Och vem vet? Kanske det är du som blir desserten...

Vår perfekta lekfulla kombination är en godisbehå och en string Mixa dem sen med roliga tärningar och en färgglad jellydildo.

Den mysiga dejten - kramar och klimax

Blå chemise, wand vibrator och en gel.
Mjuka smekningar, förförande viskningar och varma kramar

Koppla av med ett glas av ditt favoritvin eller med en kopp varm choklad och låt den mysiga stämningen utgöra scenen för er intima stund.

Varför inte spela ett sexigt brädspel eller låt ert Netflixmys värma er när ni gosar med era feel-good favoriter under ett filmmaraton.

Och när ni känner att tiden är inne, låt ert sköna samtal övergå till intima beröringar.

För den perfekta mysiga dejten rekommenderar vi en mjuk och vacker babydoll tillsammans med en magic wand och en orgasmgel så ni kan förvandla natten till en tåkrullande dröm.

Kinky dejt - Femtio nyanser av kryddor

Svart korsett, sexleksaker och glidmedel på en röd bakgrund
För även vanilj kan behöva lite extra kryddor
icon

Starta kvällen med en sensuell spellista som sätter stämningen redan från början.

Känner du dig djärv? Experimentera med maktdynamik, rollspel eller sensoriska lekar. Prova ett smaka något med förbundna ögon eller experimentera med ett bondagekit för nybörjare vilket ökar spänningen.

Glöm inte att en öppen kommunikation och ömsesidigt samtycke är grunden som säkerställer att era nattliga kinky eskapader gör så båda parter blir nöjda och längtar efter mer.

Tänk läder, harness eller kanske något i spets. Det handlar om att synliggöra sina lustar och finns det något bättre sätt att göra det på än med kläder som skriker självförtroende?

För en perfekt kinky dejt rekommenderar vi en sexig korsett, ett nybörjarvänligt bondageset och såklart lite vattenbaserat glidmedel. Så det ångar lite extra under era lekar.

Vill du veta mer om dina egna och din partners kinks?

Den flirtiga dejten - en kväll med lockande frestelser

Vit body med röda hjärtan och en rabbitvibrator
Flirtiga beröringar, stulna blickar och busiga komplimanger bör alltid finnas med på menyn
icon

Låt den flirtiga energin under kvällen blomma ut i en natt fylld av intim njutning. Ta på dig en spetsbody - som har den perfekta balansen mellan flirtigt och sexigt.

När natten närmar sig sin höjdpunkt kan ni dra er tillbaka till en mer privat miljö. Förbered era sensuella lekar genom att dämpa belysningen, vilket mjukar upp stämningen, och bädda med sidenlakan.

Låt en massageolja vara inbjudan som förvandlar er dejt till en natt av förförande utforskning. Men glöm inte en gnutta lekfullhet, sån som en busig leksak som en rabbit kan ge er. Låt dubbelstimuleringen ta er upplevelse till nästa nivå.

För den perfekta flirtiga dejten rekommenderar vi en frestande rabbitvibrator, massageolja och en vacker body.

Ett dejt att minnas

Och där har ni det hela - en virvelvind av möjligheter för era dejtkvällar. Alltifrån söta och romantiska dejter till såna som är mycket mer kinky.

När du ger dig ut på nästa dejtäventyr, oavsett om det är med en långvarig kärlek eller med någon du precis träffat, så glöm inte effekten som lingerilådan och leksakssamlingen kan bidra med.

Så låt fantasin flöda och var inte rädd för att prova nya saker på nästa dejt. Ta på dig ditt nya lingeriset och glöm inte din favoritleksak!

Fler artiklar

    Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

    Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

    Snabb och diskret leverans
    Fri frakt vid köp över 700 kr
    Postnord
    Instabox
    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    Snabb leverans

    Postnord
    Instabox

    Säker betalning

    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

    Alla modeller är över 18 år.

    Copyright © 2008-2024 Sinful